Articol publicitar

Publicis Groupe România anunţă apropierea operaţională dintre agenţiile Saatchi & Saatchi şi The Geeks

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
agentie media

Iniţiativa de a apropia The Geeks, agenţie digitală nativă, binecunoscutului brand Saatchi & Saatchi face parte dintr-un plan robust al Publicis Groupe România, care oferă clienţilor o formulă actuală de a răspunde celei mai mari provocări a brand-urilor din ziua de astăzi: crearea de programe integrate de comunicare, pe un fundament digital.

Realizată pe un model deja funcţional în reţeaua Saatchi & Saatchi, alăturarea celor două entităţi aduce o mai uşoară transpunere în practică a filosofiei Lovemarks, marcă a Saatchi & Saatchi, într-o formulă dinamică, ce integrează specificul lumii digitale în inima procesului de construcţie de brand.

Saatchi & Saatchi+The Geeks combină experienţa de peste 18 ani de comunicare integrată, platforme de sell-in sell-out, soluţii de trade & consumer experience adusă de Radu Luca, Managing Director Saatchi & Saatchi Romania, cu experienţa în strategie de comunicare digitală a lui Costin Radu, Managing Director la The Geeks. Cei doi vor conduce operaţional aceste divizii, dezvoltând procesele de lucru necesare, ce vor înlesni punerea în comun a competenţelor celor două echipe.

”Suntem cei mai puternici atunci când suntem împreună şi am reuşit să creăm în Saatchi EMEA o comunitate creativă neobişnuit de conectată, fluidă şi participativă, ale cărei beneficii se simt in diverse moduri, in toate birourile”.

                   John Pallan

Creative Director, Saatchi & Saatchi EMEA

“Apropierea celor două brand-uri are la bază un model funcţional adaptat vremurilor pe care le trăim. Vorbim despre o îmbinare armonioasă de culturi şi expertize într-o formulă dinamică, deschisă dezvoltarii de idei noi şi creative. Apropierea Saatchi & Saatchi+The Geeks va permite clienţilor să opteze nu doar pentru o agenţie clasică, ci pentru o formulă nouă, care răspunde provocărilor de marketing actuale şi, mai ales, viitoare ale brand-urilor”.

 Radu Luca

Managing Director, Saatchi & Saatchi

“The Geeks a demonstrat în ultimii ani capacitatea de a duce la bun sfârşit, cu rezultate excelente, proiecte integrate pentru business-uri digitale. Noua formulă, creată prin apropierea de brand-ul Saatchi & Saatchi, este pentru The Geeks o deschidere către o plajă mai largă de oportunităţi. Acestea sunt menite să demonstreaza că, plecând de la premisa că trăim într-un mediu schimbat profund de digitalizare, strategiile de comunicare dezvoltate sunt cele care funcţionează cu adevărat”.

                                         

Costin Radu

Managing Director, The Geeks

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite