Proiectul de buget nu e finalizat nici acum. Discuţiile de azi-noapte continuă şi în această dimineaţă la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valcov teodorovici guvern foto mediafax

Teodorovici a amânat din nou publicarea în dezbatere publică a proiectului de buget pe acest an, susţinând că acesta mai trebuia discutat. Vâlcov afirma recent că au existat 22 - 23 de variante de buget luate în calcul pentru 2019.

Discuţiile privind proiectul de buget au continuat marţi seara la Ministerul de Finanţe, urmând ca varianta finală să fie comunicată miercuri, până în prânz, a declarat ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

"A rămas că discutăm la Finanţe în această seară şi mâine, undeva până în prânz, să comunicăm varianta finală", a răspuns ministrul.

El a precizat că au avut loc discuţii cu toate partidele pe marginea proiectului bugetului pe 2019.

"Am discutat cu toate partidele. Se discută deschis. Nu este cineva la birou la Finanţe care stă şi face undeva pe sub masă vreun buget", a mai afirmat Teodorovici.

Anterior, ministrul Finanţelor declarase, înainte de şedinţa Comisiei economice a Senatului, că proiectul de buget pe 2019 va fi publicat pe site pentru consultare publică după discuţia pe care o va avea cu reprezentanţii structurilor asociative la nivel local, menţionând că deficitul va fi "undeva la 2,55%".

"Despre buget vom discuta în momentul în care îl punem pe site pentru consultare publică, probabil că astăzi (marţi, n.r) o să avem acest buget, după discuţia cu cei din structurile asociative la nivel local o să punem pe site şi bugetul", a afirmat ministrul marţi la prânz.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite