PNL îl acuză pe şeful PSD de ipocrizie: Familia lui prosperă din relaţii cu multinaţionalele pe care ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintelui PNL Raluca Turcan a prezentat o serie de documente care arată că, deşi Liviu Dragnea atacă multinaţionalele în fiecare zi la televizor, familia sa prosperă pe baza unor relaţii cu acestea.

„Vă prezint astăzi documente care dovedesc cum familia Dragnea prosperă graţie unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relaţii comerciale cu multinaţionalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD”, arată Raluca Turcan.

Potrivit ei, o firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafaţă de aproape 1.200 de hectare de terenuri agricole în judeţul Teleorman. „Iar firme puternice, multinaţionale, sunt cele care au finanţat familia Dragnea să lucreze pământurile ţăranilor din Teleorman. Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman”, mai spune Turcan.

Potrivit unui extras din Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară, dintr-o garanţie pusă de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanţare de la Cargill Agricultură – parte a holdingului internaţional Cargill.

Documentele prezentate:                                                

Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanţia pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafaţa de teren pe care aceasta firma deţinută majoritar de Dragnea Valentin Ştefan o are în administrare.

http://s.go.ro/2cg67b3x

Document 2 - acţionariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ştefan deţine 80% din părţile sociale.

http://s.go.ro/q8kw5ggj

Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanţia pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanţare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internaţional Cargill.

http://s.go.ro/r5ul2zjp

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite