Articol publicitar

Plata întreţinerii cu cardul, iniţiată de Mastercard

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADVERT MASTERCARD

O iniţiativă intitulată „Blocul fără cash – Vreau să plătesc şi întreţinerea cu cardul!”, lansată recent de Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăţi, îşi propune să le uşureze viaţa românilor obişnuiţi să-şi achite întreţinerea în numerar.

 „O mare parte dintre români folosesc cardurile şi instrumentele de plată Mastercard şi Maestro pentru a plăti în magazine sau în comerţul electronic. Prin lansarea conceptului «Blocul fără cash – Vreau să plătesc şi întreţinerea cu cardul» ne bucurăm să arătam cum soluţiile Mastercard pot fi uşor adoptate şi în locuri dominate în prezent de numerar”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania.

„Suntem cu toţii prinşi în viaţa de zi cu zi şi facem lucrurile pentru că aşa se fac, fără să ne gândim dacă ar putea să fie făcute mai bine sau mai simplu.”, declara Diana Tanase, Marketing Manager în cadrul Mastercard România.

Iniţiativa companiei uşurează deopotrivă munca administratorilor şi eforturile locatarilor, având în vedere că sunt scutiţi de drumuri inutile.

„Deşi la o primă vedere rolul de administrator poate părea unul simplu, atunci când vine vorba de plata întreţinerii în numerar lucrurile tind să se complice mai mult decât este cazul, atât pentru cel care încasează banii, cât şi pentru locatar. Plata cu cardul este o inovaţie bună”, consideră un administrator de bloc.

„De multe ori ajungem acasă seara târziu, când nu mai putem căuta administratorul să plătim întreţinerea. Plata cu cardul ne scapă de o grijă, pentru că putem plăti în drum spre serviciu sau în pauza de prânz”, susţine un locatar.

Iniţiativa lansată de Mastercard, ce stă sub umbrela globală „Începe Ceva de Nepreţuit”, îşi propune să arate că schimbarea porneşte, uneori, de la un om, un loc sau un bloc, ca apoi să poată deveni o mişcare amplă.

Compania invită toţi locatarii şi administratorii de blocuri din România să sprijine această iniţiativă, accesând www.bloculfaracash.ro dacă doresc să adauge opţiunea de plată cu cardul şi în blocul lor.

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite