Articol publicitar

Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

0
0
Colaborarea extinde portofoliul de produse fără fum al companiei pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze
Colaborarea extinde portofoliul de produse fără fum al companiei pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze

Philip Morris International (PMI) a anunţat comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0, alternativa fără fum produsă de compania KT&G şi introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021.

Anunţul vine în urma semnării, în ianuarie 2020, a unui acord între PMI şi KT&G, principala companie producătoare de tutun şi nicotină din Coreea de Sud. România este printre primele pieţe din Uniunea Europeană în care dispozitivul este lansat.

Pe piaţa din România, dispozitivul lil SOLID 2.0 de la KT&G va fi lansat împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni. lil SOLID 2.0 este noua generaţie a dispozitivului compact de încălzire a tutunului lil SOLID, introdus de IQOS. lil SOLID 2.0 încălzeşte tutunul cu ajutorul unui element de încălzire şi produce un aerosol. Nu produce fum, scrum sau foc. Dispozitivul lil SOLID este introdus de IQOS şi completează  portofoliul de alternative fără fum al PMI în România, care include sistemul de încălzire a tutunului IQOS.

77

Ambiţia noastră este ca toţi adulţii care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil şi să renunţe la ţigări, în beneficiul sănătăţii lor, al sănătăţii publice şi al societăţii în general”, a declarat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România. „Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul şi nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulţi o gamă şi mai largă de opţiuni de gust, preţ şi tehnologie”.

Acordul dintre PMI şi KT&G are o durată iniţială de trei ani şi permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G şi versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv, fără însă să împiedice PMI să distribuie propriile produse şi pe cele ale altor terţi.

Produsele KT&G distribuite de PMI în afara Coreei de Sud, precum lil SOLID 2.0 şi Fiit, au făcut obiectul unei evaluări atente înainte de comercializare, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor legale aplicabile din pieţele de lansare, precum şi a standardelor înalte ale PMI de fundamentare ştiinţifică pentru confirmarea absenţei arderii şi a reducerii semnificative a emisiilor de substanţe nocive comparat cu ţigările.

6

Acest pas important înspre construirea unui viitor fără fum vine în completarea progreselor înregistrate deja de PMI cu portofoliul existent de produse fără fum şi care nu ard tutunul (heat-not-burn). În 30 septembrie 2021, erau aproximativ 20,4 milioane de utilizatori adulţi ai sistemului de încălzire a tutunului IQOS produs de PMI la nivel global, din care aproximativ 14,9 milioane de fumători adulţi au făcut trecerea la IQOS şi au renunţat la fumat. În plus, în 7 iulie 2020, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA) a autorizat comercializarea sistemului de încălzire a tutunului IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP), prin emiterea unui ordin de modificare a expunerii. Astfel, FDA a recunoscut că sistemul de încălzire a tutunului IQOS este adecvat pentru a promova sănătatea publică şi este de aşteptat să fie în beneficiul sănătăţii întregii populaţii. 

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) şi-a propus să  transforme industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum în care ţigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulţi care, altfel, ar continua să fumeze, dar şi al societăţii, al companiei, al acţionarilor săi şi al altor părţi interesate. PMI este lider internaţional în industria tutunului şi se ocupă cu fabricarea şi comercializarea ţigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor şi accesoriilor electronice aferente acestora, precum şi a altor produse care conţin nicotină pe pieţele din afara Statelor Unite ale Americii. Suplimentar, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea unor versiuni ale dispozitivelor IQOS dezvoltate de PMI, Platforma 1, în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piaţă a unui produs din tutun (PMTA); de asemenea, FDA a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS şi a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) şi a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătăţii publice. PMI îşi construieşte viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deşi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradiţional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generaţie şi oameni de ştiinţă de top, PMI doreşte să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferinţelor consumatorilor adulţi, precum şi cerinţelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn), produse cu vapori cu conţinut de nicotină şi produse cu nicotină pentru uz oral. În 30 septembrie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 70 de pieţe în principalele oraşe sau la nivel naţional, iar PMI estimează că aproximativ 14,9 milioane de fumători adulţi din întreaga lume au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.philipmoris.ro,  www.pmi.com şi www.pmiscience.com.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite