Articol publicitar

Particularitățile generale ale unui apartament cu două camere

Publicat:

Apartamentele cu două camere sunt, de departe, cele mai solicitate apartamente, alături de cele cu trei dormitoare. Acum, deși este adevărat că sectorul imobiliar tinde spre stabilizare, timpul necesar pentru vânzarea oricărui apartament nu se apropie nici măcar de cel de dinainte de criză în unele orașe. Totuși, nu există nicio îndoială, dacă doriți ca locuința dumneavoastră să fie vândută rapid și la un preț corect, trebuie să țineți cont de anumite aspecte care vă vor ajuta în obiectivul stabilit.

particularita ile generale ale unui apartament cu doua camere jpg

Mari avantaje și mici dezavantaje. Când pregătiți argumentele de vânzare pentru orice apartament, în primul rând ar trebui să vă gândiți cu atenție la ele. Nu lăsați loc improvizației. De exemplu, dacă doriți să vindeți un apartament cu două camere în București, în primul rând, ar fi convenabil să grupați avantajele și dezavantajele cartierului, clădirii și locuinței. Acest lucru vă va ajuta să aveți idei mai clare și vă va oferi siguranță atunci când vă veți prezenta apartamentul potențialului cumpărător.

Este important să fiți sinceri și să nu încercați să ascundeți niciunul dintre inconvenientele apartamentului. Asta pentru că  potențialul cumpărător, mai devreme sau mai târziu, le va descoperi și în acel moment, veți pierde toate posibilitățile pe care le aveați de a vinde apartamentul, pentru că potențialul cumpărător a pierdut încrederea în dumneavoastră.

Pe scurt, ceea ce trebuie să faceți este să evidențiați aspectele pozitive ale apartamentului pe care doriți să-l vindeți  și să puneți un mare accent pe aspectele negative dacă acestea nu sunt de o importanță majoră.

Înainte de a primi vizitele potențialilor cumpărători pregătiți o lista cu avantajele apartamentului si dezavantajele pe care le-ați depistat, atât ale casei cât și ale zonei. Desigur, împreună cu dezavantajele, pregătiți o explicație care să le echilibreze cât mai bine posibil. În fond, fiecare casă are propriile vicii, dar asta nu înseamnă că nu poate oferi sentimentul de „acasă”.

Argumentele pentru vânzare unui apartament cu două camere diferă într-o anumită măsură de vânzarea unui apartament cu trei camere. Iar aici sunt prezenți o serie de factori atât obiectivi, cât și subiectivi. Dacă apartamentul cu două camere pe care-l aveți a intrat la apă și ați decis că vreți să-l vindeți pentru a cumpăra un apartament cu trei camere în București, ați putea să pregătiți o serie de propuneri generale de vânzare. Propunerile generale de vânzare sunt acelea care se aplică tuturor apartamentelor cu acest număr de camere. Însă în mod ideal, lista dumneavoastră ar trebui să fie perfect personalizată și să se refere la caracteristicile specifice ale apartamentului pe care îl vindeți.

Aici intră câteva dintre punctele cheie pe care le puteți evidenția într-un apartament cu două camere.

Este dimensiunea ideală pentru un cuplu care începe să trăiască împreună.

Este și apartamentul perfect pentru o familie mică formată dintr-un cuplu și un copil.

Timpul pe care trebuie să-l dedicați curățeniei va fi întotdeauna mai mic decât într-un apartament cu suprafață sau încăperi mai mari. În plus, întreținerea este mai ușoară decât la apartamentele mai mari.

Ca investiție de cumpărare și închiriere, este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece, fără îndoială, se va închiria ușor.

Dacă mai târziu, potențialul cumpărător va dori o locuință mai mare, nu va fi extrem de complicat să o vândă sau să o închirieze.

Acestea sunt câteva dintre punctele forte ale oricărei locuințe cu două camere, la care este recomandat să se adauge particularitățile apartamentului care se dorește a fi vândut.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite