O nouă rută aeriană a fost lansată către Turcia. Zborurile sunt de trei ori pe săptămână

0
Publicat:

O nouă rută aeriană a fost lansată din București către Izmir, Turcia, de trei ori pe săptămână, a anunțat marți Wizz Air, precizând că este un un oraș care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern.

Avion în zbor spre Apus
O nouă rută aeriană a fost lansată din București către Izmir

Wizz Air a anunțat marți lansarea celei mai noi rute, de la București către Izmir. „Această ultimă adiție este menită să îmbunătățească opțiunile de călătorie pentru pasagerii români, oferind o conexiune directă către una dintre cele mai captivante destinații din Turcia”, a informat compania aeriană.

Descoperă minunile din Izmir

Izmir, un oraș care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern, este o destinație de vacanță ideală pentru familii, cupluri și prieteni. Cunoscut pentru coasta sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat și piețele vibrante, Izmir oferă o evadare pe tot parcursul anului pentru călătorii ce caută atât relaxare, cât și aventură. Fie că explorezi ruinele antice ale Efesului, te plimbi de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau te răsfeți cu delicioasa bucătărie turcească, Izmir promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

Călătorii convenabile și flexibile

Wizz Air va opera zboruri de la București către Izmir de trei ori pe săptămână, oferind un program convenabil care se adresează atât celor ce călătoresc pentru agrement, cât și pentru afaceri. Această nouă rută este unică pentru Wizz Air, exclusiv oferită călătorilor români din București, și subliniază angajamentul companiei aeriene de a-și extinde rețeaua și de a oferi mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor săi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a declarant: „Suntem încântați să lansăm noua noastră rută din București către Izmir, o destinație care ne completează perfect rețeaua în continuă creștere. Izmir este un oraș vibrant și divers, care oferă ceva pentru fiecare călător. Suntem încrezători că pasagerii noștri vor aprecia confortul acestei rute directe și experiențele interesante care îi așteaptă în Izmir.”

Compania aeriană are o flotă de 213 aeronave Airbus A320 și A321.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite