Articol publicitar

Misiunea BDM Roof System: să realizeze cele mai durabile acoperişuri cu ţiglă metalică din România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
f

În România lui “lasă că merge şi aşa”, mai există şi oameni care valorizează competenţa şi performanţa. Mai există şi oameni care respectă termenii limită. Mai există şi oameni care îşi ţin promisiunile.

Acum 10 ani, Mircea Barticel, inginer de profesie, a avut un vis: să realizeze cele mai durabile acoperişuri cu ţiglă metalică din România. Aşa a luat naştere firma BDM Roof System. 

E posibil să te bucuri de un acoperiş “ca afară”? E posibil să beneficiezi de servicii excelente în plină criză de meseriaşi? Mai găseşti furnizori transparenţi? Din fericire, Da!

De ce acoperiş “ca afară”? Nu spunem că “afară” totul este roz. Asta-i clar! Dar, în unele domenii, precum construcţiile, legislaţia este destul de strictă. În alte ţari din UE, dacă ai construit ceva fără să respecţi legislaţia sau specificaţiile proiectului, pe lângă amenda usturătoare, eşti nevoit să dărâmi şi să construieşti din nou. 

Dacă ai de realizat un acoperiş cu ţiglă metalică şi cauţi soluţia pe internet, vei găsi o sumedenie de oferte. Fiecare companie se laudă că oferă cel mai bun preţ. Şi, deşi folosesc materii prime de diferite calităţi, majoritatea promovează o durată de viaţă de peste 50 de ani pentru sistemele de acoperiş pe care le comercializează. Din păcate, lucrurile nu stau deloc aşa, iar cei de la BDM Roof System şi-au asumat misiunea de a ridica standardul în această industrie.

Au început prin a fi prima companie din România care a pus la dispoziţia clienţilor setul complet de informaţii despre factorii care influenţează semnificativ durata de viaţă a unui acoperiş cu ţiglă metalică. După care au dezvoltat singurul concept de sistem complet cu ţiglă metalică din România, care rezistă pe bune peste 50 de ani. Este vorba despre conceptul “Acoperiş Sănătos”.

În acest concept au inclus cele mai bune soluţii, pornind de la ţigla metalică şi continuând cu folia anticondens, sistemul de ventilare, termoizolaţia, sistemul de scurgere. Prin soluţiile oferite, BDM Roof System asigură clienţii că nu vor fi nevoiţi să îşi schimbe ţigla metalică în 20 de ani din cauza ruginii, că nu se vor trezi cu folia anticondens degradată ori cu şipca de lemn putrezită.

Preţul unui “Acoperiş Sănătos” este cu 35% mai mare faţă de un sistem obişnuit cu ţiglă metalică. Însă, acest sistem este singurul care are o durată de viaţă de 50 de ani. Celelalte sisteme cu ţiglă metalică au o durată de viaţă de maximum 20 de ani, din cauza a două focare de coroziune pe care le generează. Astfel, pentru o durată de viaţă de 50 de ani, costul unui sistem “Acoperiş Sănătos” este de 2 ori mai ieftin în comparaţie cu oricare alt sistem de ţiglă metalică.

În 2020, BDM Roof System îşi propusese o creştere de 50% a numărului de “Acoperişuri Sănătoase” realizate. Deşi a fost un an provocator pentru toată lumea, au reuşit să obţină o creştere de 100%. 

Dar această creştere nu a fost generată doar de produsele şi serviciile de calitate oferite, ci şi de aprecierea ofertei de către consumatori. Se pare că această pandemie a generat o schimbare în comportamentul proprietarilor de case - aceştia pun mai mult accentul pe calitate şi sustenabilitate.

Fondatorul BDM Roof System, Mircea Barticel, crede cu tărie că atunci când faci lucrurile bine, transparent şi corect, câştigi încredere şi vin şi vânzările. Drept dovadă sunt cei 10 ani de activitate, timp în care au comercializat acoperişuri pentru peste 3800 de locuinţe.

Sunt foarte recunoscător echipei cu care lucrez. Aceştia şi-au însuşit foarte bine misiunea şi valorile companiei. Livrarea rezultatelor şi îndeplinirea aşteptărilor clienţilor, înclinaţia către excelenţă, integritatea sunt valorile fiecărui membru al echipei. Ne motivează dorinţa de a realiza un acoperiş sănătos, durabil, pentru fiecare familie care are încredere în noi. Fără bătăi de cap şi găuri în buget!

Într-o industrie care are ca argument principal de achiziţie “preţul cel mai mic”, echipa BDM Roof System a reuşit să ajute oamenii să conştientizeze de ce au nevoie de un Acoperiş Sănătos, care rezistă pe bune peste 50 de ani. Datorită implicării şi muncii angajaţilor noştri, am reuşit să dublăm în 2020 numărul de clienţi fericiţi care au beneficiat de un Acoperiş Sănătos. -  Mircea Barticel.

După 10 ani de activitate, timp în care am realizat 3800 de acoperişuri, putem spune că suntem experţi în acoperişuri. Mai precis, în sisteme de acoperiş cu ţiglă metalică.

BDM Roof System este o companie care îşi asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce promite sau realizează. De exemplu, orice cost suplimentar apărut din cauza erorilor de calcul sunt suportate de companie, nu de client. Oferă garanţii la montaj de până la 10 ani, deoarece sunt foarte siguri de profesionalismul propriei echipe de montatori.

În această industrie, se întâmplă adesea ca meseriaşii să se plângă de clienţi şi clienţii de meseriaşi. În viziunea mea, nouă ne revine rolul de a informa corect clientul, pentru ca acesta să decidă în cunoştinţă de cauză. Nouă ne revine rolul de a concepe planul de acţiune, pentru că noi suntem experţii în acoperişuri. Clientul nu are de unde să ştie, de exemplu, că fără folie anticondens nu va obţine un acoperiş durabil. Prin urmare, nu apar probleme. Clientul ştie exact ce vom face pentru el şi de ce.

Toţi angajaţii noştri, de la consilierul de vânzări, până la montatori învaţă constant, participă la traininguri de profil, pentru a putea oferi servicii la cele mai înalte standarde,  a completat Mircea Barticel, fondatorul BDM Roof System.

Pentru a afla mai multe despre conceptul “Acoperiş Sănătos”, accesează acest link. Consilierii de vânzări BDM Roof System vor analiza toate opţiunile existente pentru acoperişul casei tale, în funcţie de tipul proiectului şi bugetul disponibil.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite