India îşi anunţă dorinţa de a stabiliza parteneriatul economic cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Un grup interdepartamental studiază problemele legate de mecanismele de plată pentru reglementările cu Moscova, a declarat Arindam Bagchi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe indian.

India depune eforturi pentru a stabiliza interacţiunea economică cu Rusia în faţa sancţiunilor impuse de ţările occidentale, iar un grup interagenţii studiază problemele legate de mecanismele de plată a decontărilor cu Moscova. Acest lucru a fost anunţat joi de reprezentantul oficial al Ministerului de Externe indian Arindam Bagchi.

„Scopul nostru a fost să vedem cum putem stabiliza acordurile economice sau interacţiunea economică pe care o avem cu Rusia în mediul actual”, a spus Bagci, al cărui comentariu a fost postat joi pe site- ul Ministerului de Externe.

Potrivit acestuia, sancţiunile impuse unilateral de ţările occidentale ar putea afecta şi India. „Există posibilitatea ca aceste sancţiuni să ne afecteze şi de aceea purtăm discuţii între agenţii şi alte discuţii pentru a vedea cum ne putem menţine stabile relaţiile economice cu Rusia şi, de asemenea, pentru a vedea cum ne putem asigura că interesele noastre nu sunt afectate", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe indian.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite