Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS, anunţă o nouă versiune a proiectului de buget pentru Capitală

0
0
Foto: facebook
Foto: facebook

O nouă versiune a bugetului Capitalei va fi transmisă Consilierilor Generali, împreună cu fundamentarea veniturilor şi cheltuielilor propuse de Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri seară, viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

„Am avut în această seară o discuţie productivă cu primarul general pe subiectul bugetului Capitalei pe anul acesta. O nouă versiune a bugetului va fi transmisă Consilierilor Generali în cursul dimineţii, împreună cu fundamentarea veniturilor şi cheltuielilor propuse de Nicuşor Dan. Este un pas înainte şi ne dorim să căutăm în continuare, pe baza unor informaţii clare, o soluţie corectă pentru Bucureşti", a scris Horia Tomescu pe Facebook.

Acesta a adăugat că noua propunere va fi analizată, iar discuţiile vor continua joi seară, de la ora 19.30.

„Rămânem decişi să dăm oraşului un buget realist care să nu perpetueze practicile care au adus acest oraş în faliment şi care să reflecte reformele în administraţia bucureşteană", a completat el.

Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au precizat, anterior, că la întâlnirea online cu Nicuşor Dan speră ca primarul general să fie pregătit cu „un buget realist, bazat pe venituri reale, conform atribuţiilor sale legale”. 

„Avem convingerea că împreună vom găsi o soluţie rapidă şi responsabilă pentru Bucureşti, o soluţie pe care USR PLUS să o poată vota, o soluţie care să ne permită îndeplinirea angajamentelor pe care cu bună credinţă ni le-am asumat în faţa bucureştenilor”, a arătat sursa citată. 

Pe 28 aprilie, proiectul bugetului Capitalei a fost respins în şedinţa Consiliului General, înregistrându-se 17 voturi ”pentru”, 22 ”împotrivă” şi 14 abţineri.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite