Viorel Cataramă şi-a deschis primul magazin la Oradea, al patrulea din ţară din ultima jumătate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii o sută de cumpărători primesc cadou o canapea
Primii o sută de cumpărători primesc cadou o canapea

În timp ce magazinele Elvila de dimensiuni mici se închid, se deschid altele, pe suprafeţe mult mai mari, cum este cel inaugurat astăzi la Era Shopping Park Oradea, care se întinde pe nu mai puţin de 3.000 mp. Andreea Predescu, director de marketing la Elvila, a declarat că anul viitor, firma va deschide alte cinci magazine de mari dimensiuni.

Prezentă pe piaţa românească din 1990, compania Elvila a devenit unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de mobilier din România. „Astăzi am inaugurat primul magazin Elvila din Oradea, dacă ţinem cont de faptul că magazinul care funcţiona aici în franciză se închide", a declarat Andreea Predescu. Aceasta a explicat că politica firmei, în ultimul an, a fost aceea de a renunţa la magazinele mici şi de investi în magazine mult mai mari, precum este cel inaugurat astăzi, care se întinde pe un spaţiu de 3.000 mp. Primii o sută de cumpărători, care vor cheltui cel puţin 1.599 de lei, vor primi cadou o canapea. Campania durează trei zile. „Preconizăm că astăzi vom putea oferi cel puţin 30 de canapele", a spus Andreea Predescu, subliniind că piaţa de mobilier este una deosebită, implicând mai mult timp de gândire pentru cumpărători.

Expansiune pe timp de criză

Deschiderea magazinului de la Oradea este cea de-a patra în ultimele 6 luni pentru Elvila, după inaugurarea a trei magazine de mari dimensiuni în Bacău, Brăila și Focșani, iar pentru 2012 sunt preconizate deschiderile a cel puțin patru noi magazine Elvila, în mari centre comerciale din Pitești, Craiova, Iași și Sibiu.

 Marfă românească

 Noul magazin Elvila din Oradea oferă o gamă variată de canapele, dormitoare, camere de copii și tineret, livinguri, biblioteci, bucătării şi saltele originale Relaxa. Toate produsele din magazinul Elvila sunt create și produse în cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa (mobilier tapiţat şi saltele Relaxa), Fabrica Elmoberom din Beiuş (mobila din PAL și MDF) și Fabrica Carpatina (mobilier din lemn masiv).

Destinaţia principală pentru cumpărăturile pentru casă

„Deschiderea magazinului Elvila este primul pas în transformarea complexului comercial din Vestul țării în cea mai dorită destinație de cumpărături pentru casă din Bihor. La finalizarea proiectului, ERA Shopping Park va pune la dispoziția orădenilor o suprafață de 11.000 mp destinată segmentului de home design, însumând spațiile ocupate de magazinele Elvila și Mobexpert. Acestora li se vor alătura alți jucători importanți din zona de mobilier și home deco, ce urmează să se deschidă în curând", a spus Ioana Ionescu, director de marketing la Era Shopping Park.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite