DNA, sesizată în cazul Poştei Române, din cauza contractelor de achiziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Comunicaţiilor a depus joi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) un raport al corpului de control referitor la nereguli descoperite la compania de stat Poşta Română, potrivit ministerului.


Raportul a fost întocmit în urma unui control care a avut loc în perioada 26 august - 30 septembrie, potrivit datelor trimise de minister, scrie News.ro.

Controlul a fost efectuat în baza actelor şi documentelor puse la dispoziţie de Poşta Română, au precizat oficialii Ministerului Comunicaţiilor.

„Dintre aspectele supuse verificării, Corpul de control al MCSI a sesizat mai multe nereguli, dintre care precizăm: nereguli identificate la procedurile privind achiziţia publică pentru IT&C; nereguli la încheierea contractelor de închiriere a spaţiilor, cât şi la derularea procedurii privind achiziţia de maşini”, a comunicat Ministerul Comunicaţiilor, citat de News.ro.

În luna martie a acestui an, compania a făcut plângere penală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, împotriva unor inspectori din Ministerul Finanţelor, după ce aceştia au făcut un amplu control la sediul Poştei, considerat abuziv de către conducerea societăţii de stat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite