Cele mai frumoase birouri: ce sedii au fost selectate la Bienala de Arhitectură 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impact Hub
Impact Hub

Spaţiul de lucru nu mai reprezintă de ceva vreme doar o masă cu un calculator şi cu un scaun. Birourile devin din ce în ce mai mult spaţii sociale, deschise, adevărate lumi în miniatură, iar acest lucru se observă şi în cazul proiectelor selectate la Bienala din acest an.

La categoria arhitectura spaţiului interior a Bienalei de Arhitectură au fost selectate, printre alte proiecte, şi câteva amenajări de spaţii de birouri, unele dintre ele deja vizitate de wall-street.ro în cadrul Birou de Companie. 

Impact Hub

Impact Hub

Impact Hub Bucuresti este un proiect de amenajare interioară realizat de arhitecţii Dragoş Scurtulescu şi Raluca Ioniţă (Studio 3 Plus). Hubul are o suprafaţă de aproape 600 mp. "Întreg demersul este un joc, un parcurs arhitectural instructiv, cu rolul de a evidenţia spaţiul, cât şi de a oferi dinamicitate şi ideea de surpriză. Rezultatul este o reordonare a spaţiului şi o favorizare a unui număr mare de activităţi: birouri individuale, zonă de relaţionare, odihnă, meeting room, recepţie, zonă verde. Toate acestea se supun unui concept architectural clar, menit să ierarhizeze spaţiul. Spaţiul se transformă în funcţie de necesităţile grupurilor, ajungând să fie divizat după activităţile acestora", menţionează arhitecţii în descrierea proiectului de pe propriul site.

Vezi pe wall-street.ro spaţiile de lucru care ar putea câştiga Bienala

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite