Mureşenii îşi amenajează casa la DecoDesign & Construct Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, la Promenada Mall are loc o nouă ediţie a celei mai mari expoziţii care cuprinde produse noi şi soluţii pentru amenajarea sau renovarea caselor şi a spaţiului pentru birouri. DecoDesign & Construct Expo propune soluţii pentru toate buzunarele.

DecoDesign & Construct Expo reflectă tendinţa consumatorului către confort ambiental şi reprezintă un concept modern care reuşeşte să ofere soluţii complete pentru construcţia şi confortul casei sau al biroului. Liderii în design, construcţii, amenajări interioare şi dotări de ultimă generaţie din ţară, îşi dau întâlnire la Târgu-Mureş, pentru a stabili tendinţele anului. Mureşenii vor găsi la Promenada soluţii inteligente în materie de mobilier şi decoraţiuni interioare, electrice şi electrocasnice, soluţii de comunicare şi divertisment pentru casa modernă a anului 2013.

Cei care vor trece pragul expoziţiei pot alege articole de mobilier pentru case, apartamente şi birouri, finisaje interioare şi exterioare, obiecte sanitare, ferestre de termopan şi soluţii profesionale pentru pază.

Astăzi, mureşenii preferă să plătească mai mult pentru un articol care are o durabilitate mai mare, deci o investiţie pe termen lung, înaintea uneia pe termen scurt, astfel că cei ce vor trece pragul expoziţiei vor putea alege soluţii de nădejde pentru lucrările avute în plan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite