Cea mai nouă companie aeriană din România dă start curselor regulate către cele mai căutate destinaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Animawings
foto Animawings

Cea mai tănără companie aeriană din România dă start curselor regulate către cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către români.

„Animawings se pregăteşte de o vară plină. La începutul lunii iulie vom începe operarea zborurilor regulate către Billund, Catania, Napoli, Helsinki, Valencia şi Paris, dar şi celor către Larnaka şi Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines. De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinaţii ca Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România.

Animawings oferă românilor o nouă modalitate de călătorie, cu avioanele sale Airbus 320, echipajul prietenos şi biletele adaptate nevoilor tuturor.

Ne bucurăm că, odată cu introducerea certificatului digital UE privind Covid19, vom putea călători mai uşor, vom putea merge în vacanţa mult dorită, ne vom putea vizita rudele şi prietenii care nu sunt în ţară sau vom reîncepe deplasările în interes de afaceri.”, a declarat joi Tudor Constantinescu, director comercial Animawings.

Animawings a anunţat că va lansa la data de 2 iulie 2021 ruta Bucureşti – Paris Charles de Gaulle, care va fi operată cu Airbus A320 cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână:

A25180: Bucureşti (OTP) 15:05 – 17:20 Paris (CDG) / luni;

A25181: Paris (CDG) 18:05 – 22:00 Bucureşti (OTP) / luni;

A25180: Bucureşti (OTP) 06:00 – 08:15 Paris (CDG) / vineri; A25181:

Paris (CDG) 09:00 – 12:55 Bucureşti (OTP) / vineri.

Preţul unui bilet începe de la 32 de euro.

Animawings s-a înfiinţat în 2019, acţionarii săi fiind Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România şi Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei.

La începutul anului trecut, Animawings anunţa că va avea la dispoziţie două avioane de tip Airbus A320-200, cu câte 180 de locuri, iar acestea vor asigura zborurile charter operate de o parte dintre turoperatorii din România către destinaţii de vacanţă precum Tenerife, Antalya, Corfu, Bodrum, Hurghada şi Dubai, potrivit datelor obţinute de profit.ro.

Piaţa locală este dominată deja de Wizz Air, Blue Air, Ryanair şi Tarom, la care se adaugă alte mari companii aeriene care asigură curse între mai multe oraşe din România şi destinaţii externe.

Pentru anul 2020, managementul companiei previzionase 4.000 de ore de zbor, iar în următorii patru ani intenţionează să ajungă la triplarea acestei cifre.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite