Articol publicitar

Cadouri de Paşte cu facilităţi fiscale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colorate, pline de bunătăţi, frumos ambalate şi aducătoare de zâmbete şi bucurii celor care le primesc, coşurile cadou de Paşte de la Gourmet Gift vin cu veşti bune şi pentru companiile care aleg să-şi felicite angajaţii şi colaboratorii oferindu-le o supriză elegantă cu ocazia Învierii Domnului.

Noul Cod Fiscal intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016 oferă facilităţi importante firmelor care cumpără coşuri cadou fie pentru proprii angajaţi, fie în scopuri de marketing sau de protocol pentru a-şi întări relaţiile cu furnizorii sau partenerii de afaceri.

Cheltuielile pentru coşurile cadou sunt total deductibile

Coşurile cadou au acelaşi regim fiscal cu tichetele cadou, diferenţa fiind că tichetele cadou reprezintă simple vouchere de cumpărături, banale şi impersonale, în timp ce coşurile cadou sunt impresionante, aduc bucurie pe loc şi pot genera emoţii benefice companiei dumneavoastră în sensul întăririi relaţiei cu angajaţii şi partenerii.

În privinţa regimului fiscal, acesta este unul extrem de prietenos iar noua legislatie prevede trei situaţii în care se pot oferi coşuri cadou iar cheltuielile să fie deductibile. Astfel, companiile pot alege un elegant cadou de Paşte fie pentru proprii salariaţi, fie în scopuri de marketing, sau în scopuri de protocol prin oferirea de coşuri cadou furnizorilor sau partenerilor de afaceri. În cazul în care se oferă cadouri angajaţilor, cheltuielile avansate sunt deductibile în limita unei cote de cinci procente din valoarea cheltuielilor salariale anuale. În situaţia în care se oferă coşuri cadou în cadrul unei campanii de marketing cu scopul stimulării vânzărilor, coşurile cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit. În fine, cheltuielile angajate prin acordarea de coşuri cadou în scopuri de protocol, adică pentru a întări relaţiile cu partenerii de business sau cu furnizorii sunt deductibile în limita unui procent de doi la sută aplicat profitului contabil.

image

Cadouri business de la Gourmet Gift

Înfiinţată în urmă cu peste şase ani de un grup de tineri cu experienţă vastă în companii multinaţionale, Gourmet Gift a câştigat rapid încrederea a sute de firme de prestigiu din România. Calitatea excepţională a coşurilor cadou, produsele de top folosite la alcătuirea acestora, ambalajul perfect realizat, livrările făcute la timp şi seriozitatea companiei au făcut ca în ultimii trei ani consecutiv Gourmet Gift să fie liderul pieţei online pe nişa coşurilor cadou. Solutiile Gourmet Gift sunt potrivite pentru orice ocazie, iar colecţia pentru Paştele 2016 excelează prin eleganţă şi rafinament. Fie că sunt alcătuite din bunătăţi oferite de branduri internaţionale de prestigiu, fie că vorbim despre produse tradiţionale româneşti, coşurile cadou de la Gourmet Gift vă oferă posibilitatea să vă remarcaţi în faţa clienţilor şi furnizorilor.

image

Timp limitat pentru comenzile de Paşte

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentanţii Gourmet Gift recomandă companiilor care aleg coşuri de Paşte pentru parteneri sau angajati să nu plaseze comanda în ultimele zile dinaintea sărbătorilor pentru că există riscul ca acestea să nu poată fi livrate în timp util. ”În preajma sărbătorilor, ne mobilizăm exemplar pentru a onora şi a livra la timp toate comenzile astfel încât coşurile noastre cadou să ajungă pe masa fiecărui român. Cu toate acestea, am avut situaţii în care am fost obligaţi să refuzăm comenzi deoarece firmele de curierat nu au capacitatea logistică de a livra mii de coşuri cadou în doar câteva zile. Tocmai de aceea recomandăm clienţilor noştri din toată România să plaseze comenzile din timp pentru a putea evita situaţiile neplăcute”, a precizat Floriana Tiron, director productie Gourmet Gift.

Cele mai frumoase flori online si cadouri de Paşte pot fi vizualizate şi comandate direct pe site-ul companiei http://cosuri.gourmetgift.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite