CEC Bank a lansat contul de economii pentru firme. Ce dobânzi va plăti

CEC Bank a lansat contul de economii pentru firme. Ce dobânzi va plăti

CEC Bank a lansat contul de economii pentru firme. Foto arhiva Adevărul

CEC Bank a lansat contul de economii în lei pentru clienţii persoane juridice, prin intermediul căruia aceştia au posibilitatea de a face oricând depuneri cu  dobânzi bonificate sau retrageri.

”Prin lansarea contului de economii în lei, CEC Bank îşi divesifică oferta de produse bancare de economisire destinate clienţilor persoane juridice. La nivelul sistemului bancar din România, segmentul companiilor are o pondere importantă în totalul depozitelor. Astfel, vrem să oferim clienţilor persoane juridice soluţii care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, în condiţii de flexibilitate şi cu dobânzi avantajoase”, a declarat Bogdan Neacşu , preşedinte director general al CEC Bank.
 
Clienţii persoane juridice pot deschide conturi de economii în lei în oricare dintre cele peste 1.000 de unităţi teritoriale CEC Bank. Dobânda porneşte de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei şi ajunge la 0,3% în cazul unui  sold  până la  100.000 de lei. 
 
Clienţii pot realiza depuneri şi retrageri de sume oricând, prin unităţile teritoriale CEC  Bank , fără a pierde dobânda acumulată. Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările