Articol publicitar

Banca Transilvania sărbătoreşte 10 ani de la lansarea STAR Card, cel mai cunoscut card de cumpărături

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Star Banca Transilvania

Banca Transilvania sărbătoreşte 10 ani de la lansarea celui mai cunoscut card de cumpărături, STAR Card şi nu oricum, ci cu o zi specială de shopping la puterea 10. Adică azi e ziua cu cea mai bună ofertă din an la cardurile de cumpărături.

Deci fii pe fază între orele 9.00 si 23.59 şi prinde ofertele online.

Cardurile de cumpărături STAR sunt soluţia pentru oricare dorinţă de shopping – fie că te gândeşti la o vacanţă sau o garderobă nouă pentru vară sau chiar la redecorarea casei.

Daca vrei să cumperi ceva, însă nu ai toţi banii, cardul de cumpărături te poate ajuta. Cum? Simplu.

În primul rând primeşti o linie de credit generoasă, de până la 5 salarii.

Star Banca Transilvania

În al doilea rând, poţi cumpăra în rate fără dobândă din peste 17000 de magazine online sau offline din reţeaua STAR. De la magazine de bricolaj , fashion sau electro-IT, ai de unde alege.

Şi ce mai trebuie să ştii despre cardul de cumpărături este că de fiecare dată când plăteşti cu el suma integrală, primeşti un bonus în puncte, adică un procent din valoarea tranzacţiei. Iar 1 punct STAR = 1 leu. Vei putea folosi punctele în magazinele din reţeaua STAR pentru alte cumpărături.

Şi doar azi, ai un motiv în plus să-ţi faci un card de cumpărături STAR – poţi primi cardul cu 275 sau 300 lei în puncte STAR gata să fie folosite.

Deci hai, spor la shopping! Ia-ţi şi tu un card STAR aici.

Star Banca Transilvania
Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri