Autostrada Sibiu-Piteşti: În ce stadiu se află lucrările la primul tronson şi când ar trebui să fie gata FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Asociaţia Pro Infrastructură
Foto Asociaţia Pro Infrastructură

Un ONG specializat în monitorizarea lucrărilor de infrastructură a publicat vineri fotografii şi imagini video care arată care este stadiul concret al lucrărilor la primul tronson din Autostrada Sibiu - Piteşti.

Autostrada Sibiu-Piteşti tronsonul 1 între Sibiu şi Boiţa se apropie de 30% stadiu fizic, ritmul lucrărilor fiind unul extrem de bun. 

Pe partea de terasamente subcontractorul Dimex a profitat la maxim de vremea prielnică şi a ajuns la 13-14 mii de metri cubi puşi în operă zilnic. În zona debleului principal de la Tălmaciu de unde se transportă materialul de umplutură pentru mare parte din şantier s-a început relocarea stâlpilor de înaltă tensiune.

La structuri se execută elevaţiile podurilor şi viaductelor principale, se finalizează ultimele podeţe, iar la viaductul din zona localităţii Veştem au fost ridicate deja majoritatea grinzilor. La cel mai mare viaduct de pe proiect de la Tălmăcel se înalţă cu ajutorul unui cofraj căţărător pilele ce vor ajunge la 30 de metri deasupra solului. 

„În ritmul actual, există toate şansele să circulăm pe primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu-Piteşti până la finalul anului 2022”, susţine Asociaţia Pro Infrastructură.

autostrada sibiu pitesti tronson 1 Foto Asociaţia Pro Infrastructură


 

autostrada sibiu pitesti tronson 1 Foto Asociaţia Pro Infrastructură


 

autostrada sibiu pitesti tronson 1 Foto Asociaţia Pro Infrastructură poza 3
autostrada sibiu pitesti tronson 1 Foto Asociaţia Pro Infrastructură
EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite