Supermarketul care vinde doar vrac: fără pungi din plastic şi ambalaje

Supermarketul care vinde doar vrac: fără pungi din plastic şi ambalaje

Un nou concept de magazin alimentar care comercializează doar produse vrac şi care vizează consumatorii eco-conştienţi a fost creat în Berlin, Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai exact, în Original Unverpackt produsele se vând neambalate, fără pungi de plastic, iar clienţii sunt îndemnaţi să cumpere exact cantitatea necesară, reducând astfel risipa de alimente rezultată în urma cumpărăturilor în exces, dar şi a deşeurilor de ambalaje. 
  
 Totodată, în Original Unverpackt nu se regăsesc branduri populare, ci mai degrabă produse bio. Acestea sunt aşezate pe rafturi în containere, în borcane mari de sticlă, în coşuri sau chiar în saci de pânză. 
  
Cum funcţionează primul supermarket cu pierderi zero din lume
 
Clienţii Original Unverpackt pot veni de acasă cu propriile recipiente sau pot cumpăra din supermarket borcane de sticlă sau pungi de hârtie reciclabile. Magazinul comercializează atât produse de uz casnic, cât şi produse cosmetice. În privinţa preţurilor, ...citeşte continuarea pe wall-street.ro
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările