A început montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 și A1 | VIDEO

0
Publicat:

Compania elenă Aktor a început astăzi montarea grinzilor în pasajul de la nodul aflat între A0 și A1, transmite șeful CNAIR, Cristian Pistol, pe pagina sa de Facebook.

foto harta A0
A început montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 și A1

În acest moment sunt lansate cele 3 tabliere ale deschiderii 3 (pe calea 1) a pasajului situat pe lotul 3 al A0 Sud. Mâine, constructorul grec continuă montarea tablierului metalic pe deschiderea 3 de pe calea 2”, a transmis directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, în cadrul postării sale.

În plus, șeful companiei a mai anunțat, în cadrul aceleiași postări, că începând de săptămâna viitoare vor fi montate și grinzile pe deschiderea 1, pe ambele căi ale pasajului, iar lucrările următoarea nu vor duce la închiderea circulației pe A1.

„În paralel se lucrează la finalizarea devierilor de pe A1 astfel încât să poată fi începută montarea grinzilor pe deschiderea centrală a acestui pasaj aflat pe A0 între localitățile Ciorogârla și Joița. Constructorul își menține angajamentul de a deschide a circulația între A1 și Bragadiru (joncțiunea cu lotul 2) în luna august anul acesta (2024)”, a mai transmis Pistol pe Facebook.

Aceste vești vin după ce ieri, 12 martie, s-a început circulația pe noul pasaj peste Autostrada Bucureștiului, pe sectorul construit între Glina și Vidra. Anunţul oficial a fost postat ieri de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe pagina sa de facebook.

Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!”, precizează CNAIR.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului - A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile Cernica și Jilava, județul Ilfov”, a spus Irinel Ionel Scrioșteanu într-o postare pe pagina sa.

„Așa cum am mai spus, până la sfârșitul lunii martie vom da în trafic tronsonul între DN4 și DN5. Următorul tronson care va fi dat în trafic este între DN4 și A2 iar atenția maxima va fi pe lotul 3 în așa fel încât să reușim să avem în trafic A0, între A1 și A2, pânâ la sfârșitul anului. Mulțumesc!”, a mai transmis secretarul de stat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite