Veşti bune pentru şoferi: s-a deschis circulația pe noul pasaj peste Autostrada Bucureştiului A0 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de marţi dimineaţă, se poate circula pe noul pasaj peste Autostrada Bucureștiului, pe sectorul construit între Glina și Vidra. Anunţul oficial a fost postat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe pagina sa de facebook.

fot arhivă
fot arhivă

„Marți, 12.03.2024, ora 9.00, se deschide traficul rutier pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București Sud, între Glina și Vidra.

Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!”, precizează CNAIR.

Săptămâna trecută, după o vizită neanunţată pe şantier, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, anunţase că a început etapa de prerecepție pentru următorul tronson de autostradă care va fi dat în folosinţă.

„Sunt pe șantierul Lotului 1 SUD al Autostrăzii Bucureștiului A0, între DN5 Jilava și DN4 Popești-Leordeni, pentru care a început etapa de prerecepție necesară dării în trafic. În funcție de finalizarea ultimelor lucrări, a etapelor de prerecepție și de recepție, dar și a ultimelor verificări necesare, vom da în trafic acest tronson de autostradă în această lună, cuprins între DN5 și DN4.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului - A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile Cernica și Jilava, județul Ilfov”, a spus Irinel Ionel Scrioșteanu într-o postare pe pagina sa.

„Așa cum am mai spus, până la sfârșitul lunii martie vom da în trafic tronsonul între DN4 și DN5. Următorul tronson care va fi dat în trafic este între DN4 și A2 iar atenția maxima va fi pe lotul 3 în așa fel încât să reușim să avem în trafic A0, între A1 și A2, pânâ la sfârșitul anului. Mulțumesc!”, a mai transmis secretarul de stat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite