Ada Milea transformă versurile lui Ion Mureşan în „Alcool“ la Nottara

Ada Milea transformă versurile lui Ion Mureşan în „Alcool“ la Nottara

Scena din spectacolul „Alcool“

Joi, 1 decembrie, se va juca spectacolul „Alcool“ la Teatrul Nottara. Cântăreaţa Ada Milea a transformat versurile poetului contemporam Ion Mureşan.

Ada Milea a transformat versurile unuia dintre cei mai iubiţi poeţi români contemporani – Ion Mureşan, în cantece pline de dramatism, candoare şi umor. Rezultatul este un concert-spectacol de teatru pe care îl puteţi vedea şi asculta joi, 1 Decembrie 2016, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara. 
 
Mihai Măniuţiu, celebrul regizor de teatru, a semnat regia spectacolului, iar scenografia îi aparţine lui Adrian Damian - cunoscut publicului din Bucureşti datorită producţiei “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” de Mark Haddon, de la Teatrul Naţional “I.L. Caragiale”. 
 
În evenimentul de la Teatrul Nottara dansează bine-cunoscuta coregrafă Vava Ştefănescu, iar pe scenă, alături de Vava şi de Ada Milea, sunt Bobo Burlacianu (Bobo de la Fără Zahăr), Vladimir Ivanov (de la Pinholes), tobarul Alexandru Neagu, împreună cu actorii Teatrului Nottara – Ada Navrot, Ioana Calotă, Crenguţa Hariton, Gabriel Răuţă, Alexandru Jitea. 
 
 
Pe zi ce trece... se înmulţesc adresele pe care trebuie să le uit.
Pe zi ce trece... se împuţinează casele în care sunt primit.
O, dacă aş fi... doctor,  contabil, sau secretar...
dacă aş fi  doctor,  contabil, sau secretar...aş mai bea un pahar.
 
„Alcool“ este “un spectacol la graniţa dintre teatru şi muzică, dintre umor şi amărăciune, dintre speranţă şi damnare, dintre luciditate şi uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie.
 
Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt poveşti care nu sună niciodată la fel şi pe care le poţi vizualiza cu ochii minţii fie că eşti într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru” spune Oana Bogzaru de la  Yorick.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările