Stiri despre razvan mazilu

  54 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce (mai) este OMUL?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce (mai) este OMUL?

  Şuţi, prostituate, poliţişti corupţi, cerşetori exploataţi, criminali plătiţi, matroane... O lume colorată, mânată de şfichiul arzător al lăcomiei de bani, de sex, de putere, în orice formă ar fi ea. O umanitate degradată. Şi atât de actuală...

 • Academia Răzvan Mazilu, în ebuliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Academia Răzvan Mazilu, în ebuliţie

  E cert, apreciatul coregraf, regizor, mai nou costumierul Răzvan Mazilu face pentru spectacolul musical din România mai mult decât scolile cu firmă, faţă de care s-a clamat în mod repetat despre necesitatea pregătirii în domeniu.

 • Ay, ay, Maria...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ay, ay, Maria...

  Maria, dar nu orice Maria. Ci “Maria de Buenos Aires”. Inima senzualităţii muzicale şi a inocenţei păcătoase. Aşa cum au imaginat-o compozitorul Astor Piazzolla şi libretistul Horacio Ferrer, într-o operetă-tango lansată în capitala Argentinei în 1968 şi preluată în teatrele din întreaga lume, mai ales după 1990.

 • Teatru
online. Un spectacol ca un mare sentiment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru online. Un spectacol ca un mare sentiment

  Nu mai ţin minte în ce an, dar oricum într-un moment destul de indepărtat de data premierei, am avut ocazia sa văd spectacolul cu ‘’Portretul lui Dorian Gray", realizat de Dragoş Galgoţiu la Teatrul Odeon. Era cu prilejul unei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 • We Will Rock You
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  We Will Rock You

  La început de aprilie povesteam aici câte ceva despre felul alert, profesionist şi tineresc în care venea pe lume We Will Rock You, un nou spectacol semnat de Răzvan Mazilu.

 • WWRY
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  WWRY

  Nu, nu este vreun semn cabalistic, ci este abrevierea titlului unui musical de mare succes în întreaga lume: We Will Rock You vine şi la Bucureşti, într-o versiune românească, regizată, coregrafiată şi „costumată“ de maestrul genului, Răzvan Mazilu, şi produsă de compania Wonder Theater.

 • „Un prinţ şi jumătate”, sau fragmente de viaţă. Marius Manole: „Mă preocupă cum oamenii, în singurătăţile lor, încearcă să îşi găsească pe cineva la fel de neadaptat”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Un prinţ şi jumătate”, sau fragmente de viaţă. Marius Manole: „Mă preocupă cum oamenii, în singurătăţile lor, încearcă să îşi găsească pe cineva la fel de neadaptat”

  „Un prinţ şi jumătate”, în regia Anei Lungu, spune povestea a trei prieteni ajunşi la vârsta adultă care nu reuşesc să aibă o familie. Marius Manole, Iris Spiridon şi Istvan Teglas, protagoniştii filmului, au vorbit despre cum a fost să lucreze la proiectul Anei Lungu care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sarajevo.

 • INTERVIU Ana Lungu, regizoarea filmului „Un prinţ şi jumătate”: „M-a interesat mai mult să documentez o anumită clasă socială decât să spun o poveste”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ana Lungu, regizoarea filmului „Un prinţ şi jumătate”: „M-a interesat mai mult să documentez o anumită clasă socială decât să spun o poveste”

  Trei lungmetraje româneşti se află în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo (10-17 august). Printre acestea se află şi „Un prinţ şi jumătate”, în regia Anei Lungu, o poveste despre trei prieteni ajunşi la vârsta adultă care nu reuşesc să aibă o familie. Într-un interviu pentru „Adevărul”, regizoarea oferă detalii cu privire la tema filmului şi alegerea protagoniştilor, Marius Manole, Iris Spiridon şi Istvan Teglas.

 • „Sunetul muzicii“, premieră a lui Răzvan Mazilu la Opera Comică de Copii VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sunetul muzicii“, premieră a lui Răzvan Mazilu la Opera Comică de Copii VIDEO

  Legendarul musical „Sunetul muzicii“, compus, în 1959, de Richard Rodgers, pe versurile lui Oscar Hammerstein, l-a inspirat şi pe regizorul şi coregraful Răzvan Mazilu să pună în scenă povestea familiei Von Trapp, la Opera Comică pentru Copii. Astfel, pe 1, 2 şi 3 iunie, au avut loc reprezentaţii ale renumitul musical Sunetul muzicii într-o variantă inedită, cu o distibuţie minunată de copii şi tineri talentaţi aleşi de Răzvan Mazilu.

 • Cartea, ca un act de dreptate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea, ca un act de dreptate

  Excelentă ideea Sandei Vişan, cunoscută publicului larg îndeosebi în calitatea sa de performant, uneori, poate, şi incomod prin aspiraţia către perfecţiune, realizator de televiziune, altminteri de formaţie teatrolog (a absolvit Secţia de specialitate a IATC) de a scrie o carte despre Răzvan Mazilu.

 • Critică
şi împărtăşire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Critică şi împărtăşire

  Minunata Carte a junglei a lui Rudyard Kipling, una dintre lecturile fundamentale ale copilăriei, rămasă ca atare în amintirea fiecăruia dintre noi poate şi datorită atracţiei pe care a exercitat-o asupra producătorilor de film ori asupra profesioniştilor benzilor desenate, ajunge sub formă de musical pe scena unui Teatru din România.

 • Un rezultat
notabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un rezultat notabil

  Suntem în Berlinul anilor 20 ai secolului trecut. Viaţa de noapte, lumea cabaretului cu toate secretele, cu luxul şi inconştienţa lui par să fi înlăturat cvasi-total traumele Marelui Război. Nimeni nu dă nici cel mai mic semn a se gândi, nici măcar o singură clipă, la imensele datorii ce trebuie plătite, la mizeria din cartierele proletare, la şomajul din ce în ce mai ameninţător ori la resentimentele ce se acumulează tot mai primejdios

 • INTERVIURILE FNT Coregraful Răzvan Mazilu, despre lumea cabaretului negru: „La noi, nu există tradiţia musicalului“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIURILE FNT Coregraful Răzvan Mazilu, despre lumea cabaretului negru: „La noi, nu există tradiţia musicalului“ VIDEO

  Răzvan Mazilu este prezent în Festivalul Naţional de Teatru cu primul show de cabaret noir din Bucureşti, intitulat "Mon Cabaret Noir", pentru care semnează regia, coregrafia şi costumele şi în care interpretează şi un rol.  Spectacolul se va juca pe 23 octombrie, de la ora 22.00, şi pe 27 octombrie, de la ora 22.00, la Creart.

 • O inedită
experienţă foarte reuşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O inedită experienţă foarte reuşită

  Odată cu premiera, foarte reuşită, a spectacolului Femei în pragul unei crize de nervi, produs la Compania Liviu Rebreanu a Naţionalului târgmureşean, încă un Teatru din România se plasează, hotărât, printre producătorii de musical din România. Alături de Teatrul Naţional, Teatrul German, Teatrul Maghiar de Stat, toate trei din Timişoara sau de Teatrul Regina Maria din Oradea.

 • Strălucirea libertinajului din „Mon Cabaret Noir“ de Răzvan Mazilu VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strălucirea libertinajului din „Mon Cabaret Noir“ de Răzvan Mazilu VIDEO

  Coregraful Răzvan Mazilu a montat, la Teatrelli, primul spectacol de cabaret noir din Bucureşti, intitulat „Mon Cabaret Noir“, în care aduce strălucirea şi decandenţa de perioada interbelică. Următoarele reprezentaţii cu "Mon Cabaret Noir" sunt programate pe 11, 13 şi 14 aprilie.

 • WSS la FITS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  WSS la FITS

  Nu vă speriaṭi, site-ul adevarul.ro nu a fost (încă) invadat de prescurtările criptice din mess-ul telefoanelor noastre cele de toate zilele. Am recurs la acronime din două motive: pentru a constata o situaṭie de fapt ṣi pentru a face o urare implicită.

 • Felicia Filip, într-un spectacol de teatru.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felicia Filip, într-un spectacol de teatru. "În plină glorie!" va avea joi premiera la Teatrul de Comedie

  Spectacolul "În plină glorie", în regia si coregrafia lui Răzvan Mazilu, va fi prezentat în premieră la Teatrul de Comedie din Capitală pe 2 aprilie, anunţă Teatrul de Comedie. "În plină glorie" este o comedie care îmbină umorul cu muzica live şi coregrafia. Un reportaj de la repetiţiile spectacolului şi un interviu cu Răzvan Mazilu vor fi publicate în "Weekend Adevărul".

Modifică Setările