Şaraiman, un spectacol de Răzvan Mazilu, în beneficiul Hospice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul este o premieră pentru Braşov.
Spectacolul este o premieră pentru Braşov.

Hospice aduce în premieră la Braşov spectacolul „Şaraiman“. Show-ul pus în scenă de Răzvan Mazilu, cu participarea lui Dan Badea, este o combinaţie de stand-up-comedy şi dans contemporan.

Spectacolul reînvie muzica Romicăi Puceanu, încântând publicul cu acorduri lăutăreşti autentice. „‹Şaraiman› a apărut dintr-o senzaţie personală, resimţită ca un gând rece, pe care ai vrea să îl alungi repede, şi anume aceea a ratării unor evenimente din viaţa mea, a noastră, a celor care am ales să trăim în România, este mărturia lui Răzvan Mazilu în legătură cu ce l-a determinat să creeze acest concept inedit.

Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural Reduta, în 29 septembrie, începând cu ora 19.00. Biletele pot fi cumpărate de la sediul HOSPICE (Str. Sitei nr.17A), Libris (Str. Mureşenilor nr. 14) şi Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher nr. 8). Costul unui bilet este de 50 de lei.

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru susţinerea activităţii derulate de HOSPICE în beneficiul copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu boli incurabile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite