Reprezentaţii ale spectacolului „Maria de Buenos Aires”, de Răzvan Mazilu, în luna august la Teatrelli şi FITS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto News
Foto News

„Maria de Buenos Aires", un spectacol pentru care cunoscutul artist Răzvan Mazilu semnează deopotrivă regia, coregrafia şi costumele, are programate noi reprezentaţii în zilele de 23 şi 24 august, de la ora 19.00, la Teatrelli, precum şi în data de 29 august în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu - FITS.

Cele două reprezentaţii de la Teatrelli, precum şi cea de la ora 17.00 din cadrul FITS, sunt deja sold out, ultimele bilete mai sunt disponibile doar la reprezentaţia spectacolului de la ora 20.00, din cadrul FITS. Biletele se pot achiziţiona pe site-ul festivalului: www.sibfest.ro/spectacol/404.

„Maria de Buenos Aires" poartă semnătura lui Răzvan Mazilu, promotor al musicalului în România, într-un decor imaginat de Dragoş Buhagiar, cel mai premiat scenograf român.

Pe muzica lui Astor Piazzolla şi libretul lui Horacio Ferrer, spectacolul îi are în rolurile principale pe Gheorghe Visu, Ana Bianca Popescu şi Lucian Ionescu şi beneficiază de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon.

image

În viziunea scenografică a lui Dragoş Buhagiar, spaţiul este cu totul reinventat şi recreat în spiritul şi atmosfera poetică şi decadentă a oraşului Buenos Aires de la începutul secolului 20.

„Încă nu am ajuns la Buenos Aires. Plănuisem o călătorie anul trecut, dar nu a fost să fie, cum nu au fost să fie multe altele. Aşa că am adus pe scenă un Buenos Aires imaginat din toate clişeele şi locurile comune ştiute, pe care le-am dinamitat, le-am întors pe dos şi le-am livrat, sper, în cel mai seducător mod cu putinţă. Un Buenos Aires inspirat din lecturile din García Márquez şi Borges (o fotografie destul de cunoscută a poetului aproape orb, sprijinit melancolic în baston, stă la baza Spiritului, personaj interpretat de Gheorghe Visu)", declară Răzvan Mazilu.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite