Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând, editura Vellant a publicat un album de fotografie cum rar se tipăreşte în România. Volumul îi este dedicat dansatorului şi coregrafului Răzvan Mazilu (foto).

Bucureşti: Răzvan Mazilu, în album

De curând, editura Vellant a publicat un album de fotografie cum rar se tipăreşte în România. Volumul îi este dedicat dansatorului şi coregrafului Răzvan Mazilu (foto). Imaginile imortalizate din spectacole în care a jucat sau pe care le-a conceput artistul în perioada 2004-2009 sunt însoţite de texte caree cuprind comentarii de Maia Morgenstern, Alex. Leo Şerban şi alte personalităţi.

Bavaria: Cărţi digitale, la bibliotecă

Biblioteca de Stat din Bavaria se pregăteşte pentru viitor şi le oferă utilizatorilor de iPad şi iPhone, în premieră mondială, cărţi digitale şi aplicaţii de citire. Momentan, instituţia dispune de 52 de titluri care pot fi descărcate pe Ipad şi iPhone şi lucrează la dezvoltarea bibliotecii digitale.

Guantánamo: Harry Potter, preferatul deţinuţilor

Potrivit unei anchete realizate de „Time", prizonierii de la Guantánamo Bay au la dispoziţie o bibliotecă de 18 000 de volume, pe lângă mii de DVD-uri şi reviste. Cele mai căutate sunt seria Harry Potter, romanele lui John Grisham şi Agatha Christie, diferite scrieri islamice şi literatura de călătorie.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite