VLOG „Bine aṭi venit la cabaret!”, cu Răzvan Mazilu ṣi trupa Teatrului German de Stat din Timiṣoara (III)

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Teatrul German de Stat din Timiṣoara se simte deja presiunea apropiatei premiere cu musical-ul “Cabaret”, care va avea loc în 27 februarie.

Decorul a fost montat pe scena teatrului, pentru ca repetiṭiile generale să aibă loc în condiṭii de spectacol, cu orchestră, costume ṣi recuzită.

Cu eleganṭa care îl caracterizează, Răzvan Mazilu face ultimele retuṣuri, alături de scenograful Dragoṣ Buhagiar. Ṣi există întotdeauna ceva de corectat, căci, până nu se lucrează în decor, cu orchestra pe scenă, cu actorii îmbrăcaṭi în costume ṣi cu toată echipa tehnică la posturi, pot apărea tot felul de surprize. Mai ales atunci când ritmul imprimat spectacolului este unul foarte alert. 

Pentru această nouă producṭie, Răzvan Mazilu a fructificat toate sugestiile textului lui Joe Masteroff, interpretându-le prin grila sa de lectură, anume aceea a unui regizor care ṣtie, din propria sa experienṭă culturală ṣi profesională, că nu există graniṭe între genuri. Rezultatul este un spectacol plin de strălucire ṣi de energie, în buna tradiṭie a musical-ului american.

Răzvan Mazilu ṣi trupa Teatrului German de Stat din Timiṣoara în musical-ul „Cabaret“

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite