Stiri despre protestatari

  338 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ungurii ne arată ce vine după deciziile anti-criză din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ungurii ne arată ce vine după deciziile anti-criză din România

  Ungaria a depăşit faza aplicării măsurilor dure de constrângere a populaţiei în vederea depăşirii crizei. România abia acum începe să le aplice. Guvernul ţării vecine îşi asumă astăzi în Parlament deciziile anti-criză. Planul prezentat astăzi vizează mai curând zona economică. 

 • ZOOM: Baricade ridicate în faţa prefecturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ZOOM: Baricade ridicate în faţa prefecturii

  Jandarmii au ridicat, în această dimineaţă, un gard de protecţie în faţa Prefecturii Hunedoara, unde sunt aşteptaţi peste 1.000 de protestatari. Participanţii la miting vor protesta împotriva măsurilor de austeritate impuse de Guvern.

 • Botoşani: Presiuni asupra protestatarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Presiuni asupra protestatarilor

  Oamenii nu au venit la miting de frică să nu îşi piardă serviciul. Cei care au fost prezenţi ieri în Piaţa Revoluţiei vor suporta acum măsurile de penalizare dictate de şefii intituţiilor unde activează.

 • Pensiile şi salariile depind de 24 de voturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensiile şi salariile depind de 24 de voturi

  Presat de termenele strânse pe care le-a promis în acordul cu FMI, Guvernul îşi angajează răspunderea pe măsurile de austeritate. Executivul s-ar putea prezenta în faţa Parlamentului la începutul săptămânii viitoare cu un proiect legislativ. Premierul Emil Boc iese însă din termenul de 1 iunie.

 • VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul

  Cel puţin şase persoane au murit şi alte 58 au fost rănite, ieri, în timpul confruntărilor dintre opozanţii guvernului thailandez („cămăşile roşii“ –  fidele fostului premier, Thaksin Shinawatra) şi armată, care a lansat o operaţiune de dispersare a manifestanţilor din centrul capitalei, relatează Reuters. Printre victime se numără şi un fotoreporter italian, rănit mortal în abdomen.

 • AUDIO Răsplata PSD la marşul anti-Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Răsplata PSD la marşul anti-Boc

  Echipat corespunzător, cu bască roşie şi pancartă, reporterul „Adevărul“ s-a infiltrat ieri în rândurile protestatarilor PSD. Pentru două ore de strigat convingător împotriva guvernului Boc, „oştenii“ lui Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti, promiteau între 50 şi 80 de lei.

 • Protestatari, potoliţi în birouri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protestatari, potoliţi în birouri

  Şefii din Ministerul Transporturilor au reuşit astăzi o victorie şi jumătate în războiul cu sindicaliştii: transportatorii au renunţat la miting, iar Metrorexul cedează uşor-uşor. Mâine mai urmează o rundă de negocieri la Metrorex, dar surse din interiorul instituţiei susţin că se va anula greva generală.

 • Greviştii pun lacătul pe Grecia şi pe Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greviştii pun lacătul pe Grecia şi pe Franţa

  Peste un milion de greci au protestat ieri faţă de măsurile guvernamentale de austeritate. Salariaţii greci din sectorul public şi privat au declanşat ieri cea de-a treia grevă generală din acest an, paralizând aproape toate activităţile timp de 24 de ore.

Modifică Setările