Mesajul dur al unui medic ieşean: „Cei care vor muri în valul patru sunt cei care acum refuză vaccinarea” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul ieşean Radu Crişan  FOTO Captură de ecran/Facebook - Radu Crisan
Medicul ieşean Radu Crişan  FOTO Captură de ecran/Facebook - Radu Crisan

Aflat în concediu în Creta, medicul Radu Crişan, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi, a avut un mesaj dur pentru cei nevaccinaţi.

Managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, Radu Crişan, are un mesaj dur pentru cei care refuză să se vaccineze sau care protestează împotriva vaccinării. 

Aflat în concediu în Creta, medicul a făcut un video în care a subliniat că o mare parte din cei care vor muri în valul patru Covid sau vor face forme grave ale bolii sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei.

„Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină. Din păcate iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid. 

Cei care vor muri în valul patru de Covid, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, şi ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie”, a declarat duminică, 8 august, medicul ieşean Radu Crişan.

Sursa: Facebook/Radu Crisan

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un cunoscut comediant a vrut să afle cât costă un weekend la mare. Răspunsurile nu s-au lăsat aşteptate VIDEO

Mâine va fi difuzat Raportul despre Apocalipsă, documentul care-i va pune pe politicieni în faţa propriei incompetenţe

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite