Stiri despre mihail gorbaciov

  103 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Zidul Berlinului, o istorie perversă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Zidul Berlinului, o istorie perversă

  „Adevărul“ developează astăzi, la exact 21 de ani de la căderea unei bariere aberante, povestea din spatele unei fotografii ce descrie perfect peste jumătate de secol de istorie: „Sărutul ucigaş“. Fotograful Régis Bossu povesteşte, pentru „Adevărul“, cum a surprins, în 1979, celebrul sărut dintre Honecker şi Brejnev, şi cum s-a văzut „live“ căderea Zidului, la 9 noiembrie 1989.

 • Mihail Gorbaciov:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihail Gorbaciov: "Europa va supraviețui crizei"

  Fostul președinte al Uniunii Sovietice crede că Europa va trece peste criza economică, însă consideră că cel mai important lucru este ca europenii "să fie conștienți de ceea ce se întâmplă".

 • Gorbaciov - Iliescu, nostalgii tovărăşeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gorbaciov - Iliescu, nostalgii tovărăşeşti

  La cererea vechiului său tovarăş, Ion Iliescu, Mihail Gorbaciov neagă orice intervenţie a URSS în evenimentele din Decembrie 1989 din România. Pus în faţa unor întrebări punctuale, care contrazic declaraţiile oficiale despre revoluţia din România, fostul lider al Uniunii Sovietice şi-a pierdut cumpătul.

 • VIDEO Mihail Gorbaciov, în România după 20 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mihail Gorbaciov, în România după 20 de ani

  Ultimul lider al URSS se întoarce azi în ţara noastră. Ultima sa vizită a fost în iulie 1989. Gorbaciov vizitează România la invitaţia unei companii de presă pentru a participa la lansarea ziarului „Puterea“.

 • Gorbaciov vine să lanseze un ziar în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gorbaciov vine să lanseze un ziar în România

  Mihail Gorbaciov, ultimul preşedinte al Uniunii Sovietice, va veni luna viitoare în România, ca invitat al unei firme private, la lansarea ziarului „Puterea”.

 • Mihail Gorbaciov vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihail Gorbaciov vine în România

  Potrivit siteului timpul.md, Mihail Gorbaciov va vizita România în perioada 13-14 aprilie. Fostul preşedinte al URSS se va afla în ţară la invitaţia unei companii private care va lansa o nouă publicaţie naţională.

 • „Emanatul“ Iliescu: „Am avut o consultare cu Gorbaciov de la militari!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Emanatul“ Iliescu: „Am avut o consultare cu Gorbaciov de la militari!“

  Autoproclamatul lider al FSN confirma la 27 decembrie 1989 discuţia telefonică pe care o purtase cu Mihail Gorbaciov la sediul Ministerului Apărării Naţionale, cu patru zile înainte. La cererea explicită a lui Mihail Gorbaciov, ambasadorul sovietic la Bucu-reşti s-a interesat de soarta fostului PCR şi a alegerilor pentru Marea Adunare Naţională.

 • Bucureşti: Mihail Gorbaciov va veni în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Mihail Gorbaciov va veni în Capitală

  Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov va veni la Bucureşti pe 21 decembrie, la marcarea a 20 de ani de la Revoluţia din 1989, a anunţat fostul preşedinte Emil Constantinescu joi, la o dezbatere despre prăbuşirea regimului comunist.

Modifică Setările