Stiri despre james cameron

  70 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regizorul James Cameron explică de ce Jack n-a putut fi salvat în „Titanic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul James Cameron explică de ce Jack n-a putut fi salvat în „Titanic“

  Mulţi fani ai filmului „Titanic“, regizat de James Cameron, nu se vor împăca niciodată cu ideea că pe uşa de lemn unde Rose a aşteptat salvatorii în mijlocul Atlanticului ar fi fost loc suficient pentru Jack, ceea ce i-ar fi salvat viaţa proagonistului. Însă celebrul regizor are o explicaţie, care nu implică legile fizicii, pentru fanii care nu s-au resemnat nici după 20 de ani de la lansare.

 • James Cameron spune despre „Wonder Woman“ că este „un pas în spate“: cum îşi apără filmul regizoarea Patty Jenkins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  James Cameron spune despre „Wonder Woman“ că este „un pas în spate“: cum îşi apără filmul regizoarea Patty Jenkins

  Cineastul James Cameron a criticat filmul „Femeia Fantastică/ Wonder Woman“, şi a spus, într-un interviu acordat recent, că producţia reprezintă un pas înapoi. Regizoarea filmului, Patty Jenkins, a replicat printr-un mesaj publicat pe Twitter că cineastul nu poate înţelege ce reprezintă protagonista acestei producţii, pentru că nu este femeie.

 • Terminator 2 şi problema judecăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terminator 2 şi problema judecăţii

  În 1992, a apărut al doilea film Terminator. Povestea mamei este înlocuită de povestea copilului şi întrebarea Cum pot oamenii să se apere de roboţii pe care i-au creat? este înlocuită de întrebarea, Cum pot oamenii să câştige un asemenea război? Întrebarea ridicată de prima poveste este dacă răspunsul la întrebarea, ce este omul? implică puteri care să ne apere de ce suntem capabili să facem.

 • Terminator, 1984
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terminator, 1984

  Terminator a apărut în 1984 şi a adus lumii un fel neobişnuit de teroare, sfârşitul lumii ca coşmar privat. Povestea foloseşte elemente introduse de literatura SF--roboţi, călătoria în timp, un viitor apocaliptic--pentru a descrie posibilitatea eroismului şi necesitatea unei revizuiri a felului în care ne uităm la societatea noastră.

 • Lansarea noului film „Avatar“ a fost amânată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansarea noului film „Avatar“ a fost amânată

  Regizorul canadian James Cameron a declarat că a scrie scenarii pentru trei continuări ale blockbusterulului „Avatar“ este o muncă foarte complexă, motiv pentru care primul film, care avea lansarea programată pentru 25 decembrie 2016, va avea premiera abia la sfârşitul anului 2017, scrie „Huffington Post“.

 • FOTO „Terminator“, după 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Terminator“, după 30 de ani

  În 1984, era lansat primul film dintr-o franciză ce avea să devină o serie de referinţă în istoria cinematografiei moderne: „Terminator/Terminatorul“. Pelicula, care avea să-l propulseze pe Arnold Schwarzenegger pe lista starurilor de la Hollywood, a avut, de atunci, încă trei continuări, cu diverşi actori. Dar ce au făcut, în ultimele trei decenii, starurile din primul film?

 • Filme „născute“ din idei bizare: „Terminator“ - coşmarul lui James Cameron, „Carrie“ - inspirată de absorbante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme „născute“ din idei bizare: „Terminator“ - coşmarul lui James Cameron, „Carrie“ - inspirată de absorbante

  Ideile geniale ale unora dintre cele mai cunoscute filme şi cărţi au venit în momente de cumpănă sau de meditaţie. „Terminatorul“ lui James Cameron a devenit din coşmar realitate, absorbantele pentru femei l-au determinat pe Stephen King să scrie „Carrie“, iar „Predator“ trebuia să fie ultimul oponent al lui Rocky Balboa.

 • Noua franciză „Terminator“ va continua cu două noi pelicule, în 2017 şi 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua franciză „Terminator“ va continua cu două noi pelicule, în 2017 şi 2018

  Noua serie SF „Terminator“ va beneficia de alte două producţii, ce urmează să fie lansate în 2017 şi 2018. Pentru primul film al francizei, care urmează să aibă premiera pe 1 iulie 2015, Arnold Schwarzenegger îşi va relua rolul cyborgului indestructibil trimis pe Terra, din viitor, pentru a îndeplini o misiune.

 • Expendables 3 şi filmul de acţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expendables 3 şi filmul de acţiune

  Cel mai spectaculos film pe care îl veţi vedea anul acesta este noul Expendables, din seria inaugurată de Stallone acum câţiva ani şi care continuă ambiţia extraordinară a acestui om de a readuce din obscuritate marile nume ale filmului de acţiune. Refuzul admirabil de a fi uitaţi arată încrederea bărbătească în formula filmului de acţiune, bărbatul care apără civilizaţia, o necesitate în lumea noastră din ce în ce mai lipsită de eroi.

 • Chinezii realizează propriul „Avatar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chinezii realizează propriul „Avatar“

  „Bainiaoyi“ este numele viitorului film ce urmează să fie lansat în 2016 de către o companie chineză care speră să devină un rival pentru pelicula lui James Cameron, „Avatar“. Pentru a depăşi succesul producţiei de la Hollywood, chinezii au recrutat oameni care au ajutat la realizarea unor filme precum „Piraţii din Caraibe“, „Terminator 2“ şi chiar „Avatar“.

 • Cu ce vedete de la Hollywood nu-şi doreşte nimeni să lucreze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce vedete de la Hollywood nu-şi doreşte nimeni să lucreze

  Să fie în preajma unei vedete este dorinţa cea mai mare a multora. Dar nu şi a celor care lucrează cu celebrităţile. Unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood sunt o adevărată pacoste atunci când lucrezi cu ele, fie din cauza comportamentului excentric, fie din cauza capriciilor şi a cerinţelor exagerate.

 • VIDEO Top 10 cele mai bune filme care „au explorat spaţiul extraterestru“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Top 10 cele mai bune filme care „au explorat spaţiul extraterestru“

  Spaţiul extraterestu a fost dintotdeauna una dintre necunoscutele omenirii, fapt scontat, de altfel, de unii dintre cei mai buni regizori ai lumii care au creat poveşti fantastice legate de infinitul necunoscut. Astfel, George Lucas, James Cameron sau Luc Besson au redimensionat cosmosul şi l-au înzestrat cu poveşti fantastice şi creaturi ciudate, scrie „The Telegraph“.

 • VIDEO Canadieni care fac
legea la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Canadieni care fac legea la Hollywood

  Cory Monteith, starul din serialul TV „Glee“ găsit mort într-o cameră de hotel, avea în faţă o carieră de succes, după ce rolul din serial l-a propulsat printre actorii bine cotaţi ai momentului. Cory Montheit este doar unul dintre canadienii care au cunoscut succesul pe „tărâmul făgăduinţei“, în SUA.

 • James Cameron, dat în judecată pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  James Cameron, dat în judecată pentru "Avatar"

  Artistul britanic Roger Dean l-a dat în judecată pe regizorul James Cameron din cauză că acesta i-ar fi copiat ideile în filmul "Avatar" şi îi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, informează BBC.

Modifică Setările