Cea mai nouă atracţie Disney World: un parc de distracţii dedicat filmului Avatar. Cum arată o incursiune în universul civilizaţiei Na’vi FOTO

0
0

Disney World din Florida se pregăteşte să uimească lumea cu un parc dedicat universului filmului „Avatar“, în care vizitatorii pot trece cu barca prin pădurile luminoase ale civilizaţiei Na’vi şi pot descoperi creturi uimitoare.

O nouă serie de imagini care arată viitorul parc de distracţii Disney World din Florida au fost oferite presei şi arată o nouă perspectivă asupra a ceea ce poate să fie cea mai importantă atracţie din lume pentru anul 2017. Astfel, Pandora, lumea din filmul „Avatar“, va face parte din Regatul Animalelor din parcul Disney, acolo unde vizitatorii pot face o plimbare cu parca prin pădurile bioluminiscente şi să ia masa într-o cantină cu mâncare specifică speciei Na’vi, scrie „Daily Mail“.

Bob Chapek, preşedintele Disney Parks and Resorts, spune că acest parc din Florida reprezintă un pas înainte în materie de relaxare şi amuzament. „Cred că acum sunt cel mai entuziasmat cu privire la experienţa din zona dedicată Pandorei. Cele două obiective importante, călătoria pe râul Na’vi şi Avatar Flight of Passage, promit să ofere experienţe magice oaspeţilor noştri“, a zis el. În prima atracţie, vizitatorii pot călători cu barca pe râul dintre pădurile luminoase, pot descoperi creaturi uimitoare şi locuri misterioare, iar în cea de-a doua atracţie pot zbura peste junglele Pandorei. Chapek a oferit imagini şi cu Satu’li Canteen, care este locul unde se poate servi masa în universul Pandorei şi unde se pot vedea obiecte de artă ale culturii Na’vi, dar şi magazine de unde se pot achiziţiona jucării şi suveniruri. Tot acolo există Pongu Pongu, un loc exotic în care se pot cumpăra băuturi. 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

Pământul plutitor cu munţi, pădurile luminoase şi creaturile misterioase vor oferi vizitatorilor o experienţă cum niciodată nu au avut, spun reprezentanţii Disney. De altfel, pentru autenticitatea proiectului, James Cameron, regizorul „Avatar“, a fost implicat în acest proiect. 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

Disney urmează să mai deschidă un parc de distracţii inspirat din universul „Star Wars“, în California şi în Florida. Lucrările pentru parcurile „The Star Wars Experience“ au început şi urmează să fie gata în câţiva ani, deşi nu se poate preconiza o dată exactă, arată „The Hollywood Reporter“. Cele două parcuri de distracţie, care se vor întinde pe aproximativ şase hectare, vor purta oaspeţii într-o călătorie galactică pe o planetă nedescoperită, pe un port comercial îndepărtat şi una dintre ultimele opriri înainte de spaţiul sălbatic în care personajele Star Wars şi poveştile lor prind viaţă. Potrivit videoclipului, vizitatorii vor putea sta la bordul de control al navei spaţiale Millennium Falcon, vor experimenta luptele dintre First Order şi Resistance, vor vizita cantina şi vor gusta din delicatesele locale. 

Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri