Lansare cu fast la Londra: Premierea filmului ”Titanic 3D”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, la Londra, a avut loc premiera filmului "Titanic" în variantă 3D. De pe covorul roșu n-au lipsit protagonista filmului, Kate Winslet, dar nici regizorul James Cameron.

"Marea bucurie nu e doar că îl vezi în 3D, ci și faptul că revine pe ecranul mare, acolo unde are un impact emoțional mult mai puternic", a declarat regizorul James Cameron, care tocmai a revenit dintr-o expediție în Groapa Marianelor, cel mai adânc punct al Terrei.

"Mai mult ca niciodată, simți că ești acolo și treci prin toate pericolele pe care le înfruntă Jack și Rose. Versiunea 3D duce întreagă experiență la un alt nivel", a declarat Cameron.

Cineastul a declarat că se gândește să lanseze și versiunile 3D ale primelor două filme din seria "Terminator".

”Mereu sunt întrebată de <<Titanic>>, de parcă face parte din ADN-ul meu”, a declarat Kate Winslet la lansarea filmului de la Royal Albert Hall.

Lungmetrajul, care a fost filmat în aproximativ doi ani, prezintă povestea de dragoste din doi tineri care aparțineau unor pături sociale diferite. Rose DeWitt Bukater, personaj căruia îi dă viață cunoscuta actriță Kate Winslet, se îndrăgostește nebunește de Jack Dawson, interpretat de Leonardo DiCaprio. Povestea lor de dragoste sfârșește însă în mod subit și tragic atunci când vasul pe care se aflau se scunfundă.

Până la lansarea filmului "Avatar", în 2009, "Titanic" a fost considerat cel mai mare succes cinematografic, având încasări de 1,84 miliarde de dolari, informează BBC.

Titanic a câștigat 11 premii Oscar în 1998, printre care cele mai bune efecte vizuale, cea mai bună coloană sonoră și cel mai bun regizor.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite