James Cameron: „Am idei şi pentru Avatar 4“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seria „Avatar“ va avea patru serii.      FOTO Outnow.ch
Seria „Avatar“ va avea patru serii.      FOTO Outnow.ch

Regizorul James Cameron, care a realizat pelicula „Avatar“, a anunţat oficial că vor mai apărea două filme din seria blockbusterului, dar că este posibil ca SF-ul cu încasări-record să aibă şi o a patra parte.

„Am idei şi pentru «Avatar 4». Nu am notat niciuna încă, dar acţiunea se va petrece anterior celei din «Avatar». Va fi vorba despre primele expediţii în Pandora, despre disputele dintre oameni şi civilizaţia Na'vi şi despre ce însemna să fii explorator în lumea lor. Nu vrem să imităm sub nicio formă «Războiul stelelor», dar aceasta este succesiunea logică. Nu ne rămâne decât să ne întoarcem în timp la primele expediţii şi să creăm câteva personaje noi care vor deveni personajele-cheie ale următoarelor filme. Acesta este planul“, a declarat Cameron pentru MTV.

Între timp, regizorul va filma simultan următoarele două părţi ale SF-ului, după cum a declarat într-un interviu pentru „Entertainment Weekly“.

 „Am stat doi ani să punem cap la cap detaliile. Producerea filmului a fost un demers complex şi s-a comentat mult pe margine pe acest subiect, dar nu vrem să-l facem ca primul, vrem să se lucreze mai uşor din motive de creativitate“, a explicat Cameron.

Primul film „Avatar“ a avut încasări de peste 2,7 miliarde de dolari în toată lumea şi a fost desemnat cel mai vizionat film din toate timpurile, întrecând „Titanic“ (regizat tot de James Cameron), care a strâns doar 2, 18 miliarde de dolari. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite