Primarul Londrei a rămas suspendat de un cablu la una dintre petrecerile olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Londrei, Boris Johnson, a rămas atârnat de un cablu în timp ce încerca să îşi facă o intrare spectaculoasă la una dintre petrecerile olimpice.

Întâmplarea s-a petrecut în unul dintre parcurile londoneze. Primarul Boris Johnson nu s-a speriat, ci a făcut glume cu ziariştii.

"E totul în regulă, e foarte, foarte bine organizat. Aduceţi-mi o scară!", a spus primarul Boris Johnson, în timp ce aştepta să fie coborât.

După minute bune în care edilul Londrei a rămas suspendat de cablu, tehnicienii parcului au reuşit să găsească o soluţie pentru a-l coborî.

La aterizare, primarul a încercat să explice incidentul.

"E posibil să fi lăsat cineva o frână trasă, dar nu contează, a fost minunat!", a declarat acesta.

Ulterior, primarul a povestit la un post de radio că nu e prima dată când are parte de incidente neplăcute. Odată a căzut în râu, în timp ce participa la un eveniment.

Întrebat despre incident, David Cameron a precizat: "Dacă orice alt politican ar fi rămas suspendat, ar fi fost un dezastru. Pentru Boris e un trimf".

Potrivit publicaţiei Daily Mail, Boris Johnson a fost criticat de oamenii de afaceri pentru că stă mai mult pe la Olimpiadă decât în birou. Primarului i se reproşează haosul din transportul public, dar şi faptul că în afara zonei Parcului Olimpic, Londra ar fi devenit un oraş pustiu, unde nu mai calcă picior de turist. Cu toate acestea, popularitatea lui Boris Johnson este în creştere, el fiind văzut de unii analişti drept candidatul favorit să îl înlocuiască pe actualul premier David Cameron.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite