stiri despre facebook

0

Posibilitatea de a alege o temă întunecată pentru anumite aplicaţii a fost una dintre cele mai populare funcţii ale anului trecut şi va fi introdusă într-un final şi pe WhatsApp.

Sfârşitul de săptămână a adus o abundenţă de conferinţe şi întâlniri internaţionale, la Davos, la Tel Aviv şi la Bruxelles. Dezbaterile pe marile teme ale lumii au revenit pas cu pas spre aceleaşi mari întrebări şi realităţi greu de ocolit: Transformarea Americii ţine de Trump sau este o chestiune structurală?

acum 20 ore · comentarii (22)

Conform unui comunicat de presăp transmis de ASCPD – Asociaţia Specialiştilor în Confidenţialitate şi Protecţia Datelor, suntem informati ca avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională cu privire la dispoziţiile legale care au permis accesul partidelor politice la listele suplimentare, în timpul alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2019.

acum 18 ore · comentarii (1)

Mass-media din toată ţara au relatat faptele primarului din Mogoşeşti-Siret care a declarat în faţa procurorilor  DIICOT şi în instanţa de judecată că a întreţinut relaţii sexuale, plătite, cu doi copii, în sediul primăriei. Repet: domnul Butnariu Damian a întreţinut relaţii sexuale (orale) în primărie, cu două fete minore, una fiind răpită de la şcoală ca să îi fie adusă şi apoi bătută ca să nu spună şi aruncată în curtea mamei ei.

acum 15 ore · comentarii (11)

Ministrul liberal al Sănătăţii, Victor Costache, a promovat noaptea, ca PSD-iştii, un proiect de ordonanţă care modifică semnificativ sistemul de finanţare a programelor naţionale de sănătate, fără ca în prealabil să dea explicaţii absolut obligatorii într-o problemă atât de sensibilă. Acum, ministrul îşi merită soarta: are de înfruntat un tsunami de populism din partea oricărui aspirant de caţavenc.

acum 2 zile · comentarii (75)

Vom rămîne singuri, cu mobilul în mînă, ca un lot de copii închişi alături de jucăriile preferate într-o creşă fără ieşire. Refuzul de maturizare ne va fi tovarăş comod. Vom fi alintaţi cu basme trucate despre eroismul civic al năbădăilor încurajate de conducerea instituţiei. Cea mai aleasă şi mai furioasă colegă de internat, o fată bolnăvioară, pe numele ei Greta, ne va verifica şi ne va certa ori de cîte ori lăsăm murdărie în sala de mese.

acum 2 zile · comentarii (63)

Să fii credincios unei idei, fidel unei promisiuni, loial unui om. Ca şi cum ar mai aprecia cineva lucrurile astea, cam maladive, înrudite cu fanatismul, care, chiar dacă într-o formă uşoară,  poate degenera în dependenţă, poate naşte hărţuieli şi alte alea! Plus că nici nu este apreciat un om fidel, aşa după cum o dovedeşti un basm, cules de Tudor Pamfile, prin secolul al 19-lea.

acum 13 ore · comentarii (1)

În epoca sovietică, descifrarea misterelor Kremlinului a fost numită „Kremlinologie”. Astăzi, această „ştiinţă” se reduce la studiul unui om, iar conceptul -„Poutinologie”. La începutul anului după moarte generalului Qasem Soleimani lumea a intrat în agitaţie pentru a încerca să înţeleagă marea tulburare anunţată de stăpânul Moscovei, Vladimir Putin - o „Noua Ordine la Kremlin”!

acum 2 zile · comentarii (9)

Obiectivele declarate ale programelor naţionale sunt prevenirea şi tratarea unor boli cu consecinţe grave asupra stării de sănătate a populaţiei. Aceasta este poleiala. Realitatea care nu putea fi spusă, era ca statul a încercat să asigure securizarea banilor pentru tratarea pacienţilor cu boli grave sau cu impact major chiar şi atunci când spitalele de stat se află, din punct de vedere financiar, cu un picior în groapă.

acum 2 zile · comentarii (34)