Stiri despre calorii

  340 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fructele de vară cu cele mai
puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele de vară cu cele mai puţine calorii

  Nutriţioniştii ne sfătuiesc să mâncăm cireşe, căpşune, piersici şi nectarine, dar şi mere. Sunt printre fuctele cu cele mai puţine calorii. Putem consuma şi pepene, dar cu moderaţie.

 • 4 fructe care te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 fructe care te ajută să slăbeşti

  Vara este anotimpul în care foarte multe femei ţin dietă ca să slăbească. Ele renunţă la carne, optând în schimb pentru legume şi fructe, care au mai puţine calorii şi care le oferă rezultatele dorite. Ei bine, iată care fructele care nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţia când vrei să slăbeşti.

 • De ce te îngraşi de la zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te îngraşi de la zahăr

  Zahărul poate determina creşterea în greutate nesănătoasă, deoarece consumul lui excesiv provoacă acumulare de grăsimi în organism. Când se consumă zahăr şi alimente pe bază de zahăr, fructoza prezentă în acest ingredient metabolizează ficatul şi le transformă în grăsimi, lucru care poate creşte riscul de diverse afecţiuni.

 • Diete cu efecte imediate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diete cu efecte imediate

  Fiecare organism are un metabolism aparte, care funcţionează după reguli nutriţionale extrem de diferite. Şi pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul, tot tu eşti singura care ştie care dietă ar putea funcţiona pentru tine şi care nu. Noi îţi prezentăm 2 diete cu efecte imediate dacă vrei să pierzi câteva kilograme într-un timp scurt, iar tu o poţi alege pe cea care crezi că va funcţiona cel mai bine pentru tine.

 • Legumele portocalii întârzie îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legumele portocalii întârzie îmbătrânirea

  Atrăgătoarea culoare portocalie trădează prezenţa unui antioxidant, betacarotenul, pe care corpul îl transformă în vitamina A -  importantă pentru sănătatea ochilor, a pielii şi a plămânilor.

 • Gustări delicioase sub 100 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări delicioase sub 100 de calorii

  Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.

 • 6 gustări sănătoase care îţi taie pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 gustări sănătoase care îţi taie pofta de dulce

  Deşi în timpul zilei mănânci sănătos, după-amiaza este momentul în care pofta de dulce o ia razna complet. Pentru a combate acest lucru, ai nevoie de câteva gustări sănătoase, care să îţi ofere energie până la finalul zilei.

 • Scapă de kilogramele în plus cu coacăze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de kilogramele în plus cu coacăze

  Sărace în grăsimi şi calorii, coacăzele şi fructele de pădure în general te susţin în efortul de a slăbi, întârzie efectele îmbătrânirii şi ajută la vindecarea arsurilor sau a rănilor superficiale.