Planul de 1.200 de calorii pe zi, care ajută la scăderea în greutate. Cum arată o zi de dietă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Planul de 1.200 de calorii pentru scăderea în greutate

Când vine vorba despre pierderea în greutate, consumul mic de calorii, la care se adaugă exerciţiile fizice, vă pot ajuta să vă îndepliniţi planurile. Specialiştii consideră că este util să vă concentraţi pe o cifră pentru a vă atinge obiectivele.

Prevention.com a creat împreună cu Joy Bauer, colaborator al „Woman's Day” şi expert în nutriţie, autorul best-sellerului „Simple Food Remedies” şi al cărţii „Yummy Yoga”, un plan alimentar care să se apropie de ţinta de 1.200 de calorii pe zi. 

Deşi nu există un număr magic ce vă poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus, cel mai eficient mod de a scăpa de ele este să adoptaţi un plan alimentar sănătos pe care să-l puteţi ţine pe termen lung. La acesta se adaugă consumul de apă. Dacă nu vă place sau nu puteţi bea mai multă apă este bine să consumaţi fructe proaspete.

Ziua 1: Mic dejun

image

Acest smoothie de rodie şi fructe de pădure este plin de antioxidanţi care stimulează imunitatea şi o mulţime de proteine ​​pentru a vă energiza pentru ziua cu care daţi piept.

Ziua 1: Prânz

image

Proteina slabă pe pâinea din cereale integrale îţi va da senzaţia de plin şi te va ajuta să reduci caloriile şi carbohidraţii.

Ziua 1: Cina

image

Pentru masa de seară puteţi recurge la o porţie de orez cu legume sau adăugaţi pui ori creveţi pentru o doză de proteine.

Ziua 2: Mic dejun

image

Acest bol de ovăz vă va oferi energie de lungă durată şi îţi oferă o porţie de dulce din zaharurile naturale din mere.

Ziua 2: Prânz

image

O salată este ideală. Este plină de proteine şi vitamine.

Ziua 2: Cina

image

Spaghetele au un conţinut scăzut de carbohidraţi, iar acest fel de mâncare este sigur câştigător, dacă veţi adăuga un sos de cremă de iaurt.

VEDEŢI AICI MENIUL PE CELELALTE 5 ZILE ALE SĂPTĂMÂNII.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite