Oameni care te inspiră. Cunoaşte-i maine la webinar!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când primul ministru al unei ţări ca Marea Britanie te susţine în proiectele tale, se poate zice că ai reuşit! Dar mai ales după ce ai ajutat la rândul tău peste 1.300 de start-up-uri în Marea Britanie şi prin acţiunile tale ai influenţat viaţa a peste 35.000 de oameni, din 11 ţări…

Cred cu multă convingere că împlinirea personală şi profesională stă în reţeaua de oameni pe care ţi-o formezi şi mi-aş fi dorit ca la începutul carierei mele şi pe parcursul dezvoltării să mă fi înconjurat de mai mulţi astfel de oameni de succes.

 

Cel pe care am început să-l descriu mai sus este un om extraordinar, pozitiv şi plin de iniţiativă, pe care am avut bucuria să îl cunosc şi care mi-a transmis o energie cum puţini au talentul şi generozitatea să dăruiască.

 

Să vi-l prezint, aşadar, pe Ketan Makwana, antreprenor de success în Marea Britanie, business coach şi mentor, speaker internaţional, posesor el însuşi a 4 afaceri, dintre care una internaţională.

 

Ketan este autor de succes a unor programe educaţionale antreprenoriale care se derulează în 11 ţări din toată lumea şi va fi prezent şi în România, în weekendul 15-16 martie 2014  în cadrul conferinţei Born2Succeed, organizata de Shakespeare School.

 

El este de altfel unul dintre cei trei mentori britanici ce vor veni la Bucureşti pentru evenimentul de dezvoltare personală Born2Succeed şi sunt sigură că avem cu toţii multe de învăţat de la el.

 

Până în martie însă, când aveţi şansa să îl cunoaşteţi personal, aveţi ocazie să-l ascultaţi în cadrul unui webinar gratuit, mâine, 6 februarie 2014, la ora 20:00 şi să primiţi o parte din energia şi încrederea lui.

 

În cadrul webinarului, toţi cei prezenţi vor putea să îl întrebe pe Ketan orice legat de afaceri, încredere în sine, motivaţie şi strategii pentru depăşirea obstacolelor sau barierelor pentru a urca pe scara succesului.

 

Cred că şi tinerii din România merită puţin vânt la pupă, cum se zice. Avem tineri inteligenţi în această ţară şi ei merită susţinuţi în tot ceea ce vor să întreprindă. Doar că le lipsesc uneori doar inspiraţia şi sfătuitorii cu experienţă.

 

Înscrierile pentru webinarul gratuit de joi, 6 februarie la ora 20:00 se realizează la acest link - http://goo.gl/ZoA0EM.

 

Vă aştept cu drag cu tolbă plină de întrebări interesante! Locurile sunt limitate, aşa că vă sugerez să vă înscrieţi din timp!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite