Colecţia de primăvară 2013 H&M în România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Showroom H&M
Showroom H&M

Vineri, 23 noiembrie,  showroom-ul H&M şi-a deschis porţile pentru iubitorii de modă, fashion editori sau bloggeri, pentru prezentarea colecţie de Primăvară 2013. Evenimentul oferă ocazia celor ce îndrăgesc acest brand să admire colecţia înainte de a intra în magazine şi să îşi selecteze articolele preferate ce vor fi curând disponibile publicului larg.

În noianul de branduri prezente pe piaţă, H&M este accesibil din punct de vedere al preţului, iar hainele sunt inedite şi aduc mereu ceva nou, aşa cum ne-am obişnuit. De această dată nu este vorba de o colaborare cu o altă casă de modă celebră, dar piesele sunt un mix între Isabel Marant şi Stella McCartney, în timp ce accesoriile sunt inspirate din stilul artizanal. 

Stilul de viaţă boem al femeilor din secolul XXI este readus în această primăvară la H&M prin prezentarea aplicaţiilor şi ornamentelor pe forme moderne care sunt sport şi confortabile, dar au un aspect sofisticat. Găsim paspoaluri aplicate pe pulovere, rochii şi colanţi, fuste cu franjuri sau canafi, precum şi jachete din piele gofrata. Culorile au un aspect decolorat de soare, iar articolele cheie în garderoba din acest sezon sunt puloverul cu decoraţiuni aplicate sau pantalonii albi largi. Accesoriile sunt inpsirate din stilul artizanal, iar cele mai inedite sunt colierul tip cravată sau ghetele de cowboy.

image

Bărbaţii vor găsi haine în culori aprinse şi imprimeuri dinamice. Costumul este în continuare articolul cheie din această primăvară la H&M. Costumul în culori verde şi alb-unt este armonios asortat cu un tricou cu formă pătrată cu imprimeuri. Cu siguranţă veţi remarca jacheta de motociclist, eşarfele cu imprimeuri, espadrilele de inspiraţie etnică sau şapca de baseball.

Colecţia va fi curând disponibilă în magazinele H&M din Bucureşti. Mai multe detalii puteţi află de la Diana Tofan, Showroom Manager H&M România (diana.tofan@hm.com). 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite