Biorezonanţa, medicina viitorului?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparat

Statisticile arată fără putinţă de tăgadă că oamenii nu merg la medic din cauza….fricii de durere! Următoarele două motive sunt: lipsa timpului şi costul ridicat al investigaţiilor medicale!

Este complicat şi foarte costisitor ca fiecare organ să facă obiectul atenţiei unui medic specialist, mai ales într-o ţară ca România, unde pachetul de servicii medicale de bază este complet nesatisfăcător aşa că mulţi renunţă, iar consecinţele sunt uşor de imaginat.

Dar dacă ai şti că există o cale simplă, nedureroasă şi foarte eficientă,  de a lua act de starea generală de sănătate a organismului, într-o singură şedinţă de 50 de minute, ai opta pentru ea?

Există o asemenea metodă. Se numeşte biorezonanţă şi este cea mai modernă modalitate de a-ţi cunoaşte statusul sănătăţii.

Pentru amănunte apelez la  Florica Munteanu manager al unei clinici de medicină germană. Ea face parte din Societatea Internaţională a medicilor care utilizează  biorezonanţa atât în alcătuirea fişei de sănătate a pacientului, cât şi a tratamentului. Cu o experienţă de peste 22 de ani în domeniu, dintre care 7 doar în România, Florica Munteanu ne descrie întregul proces prin care aparatul de biorezonanţă Bicom-Optima culege şi prelucrează informaţiile din câmpul nostru cuantic.

Metoda este complet neinvazivă şi duce atât la vindecarea organelor, cât şi a problemelor psihologice care au generat boala.

O întreb dacă această metodă se potriveşte oricărui individ: ’’Corpul nu minte niciodată, el fiind propriul său maestru în auto-vindecare, spune Florica Munteanu. Pe acest adevăr profund se bazează principiul biorezonanţei folosite de Bicom-Optima. Sursa oricărei boli se află în dezechilibrul energetic. Acolo se manifestă mai întâi disfuncţia, înainte de a se somatiza în corpul fizic. Ei bine, din acel câmp energetic şi informaţional se culeg datele referitoare la starea fiecărui organ în parte. Informaţia este prelucrată în scopul de a se obţine o fişă completă a profilului de sănătate al pacientului, apoi se aplică programul anume destinat problemei cu care ne confruntăm.’’

Oana Bogzeanu este medic generalist cu specializare în biorezonanţă, şi ne descrie paşii tratamentului. Aflăm că se face mai întâi o echilibrare energetică, care este sursa stării de bine din care corpul se hrăneşte în procesul vindecării. Apoi se lucrează pe fiecare organ cu probleme, putându-se rula mai multe programe concomitent. ’’În funcţie de afecţiunea tratată – spunea ea - putem folosi până la trei canale terapeutice care activează simultan, în şedinţe cu durată variabilă de la individ la individ,  cu reluarea tratamentului după câteva luni, dacă simptomele reapar.’’

Ce se întâmplă efectiv în timpul terapiei? Adresez întrebarea Floricăi Munteanu.

’’În primul rând dispare durerea din organul afectat, se detoxifica organismul şi se curăţă meridianele energetice. Ca efect imediat,  se reinstalează echilibrul general, lucru posibil prin reorganizarea haosului informaţional din corpul afectat de boală’’, ne lămureşte specialistul.

Ce afecţiuni pot fi tratate?

’’Cazuistica noastră numără succese în tratarea unor afecţiuni precum alergii, astm, tulburări de somn şi insomnii cronice, probleme endocrine, imunitate, infecţii, intoleranţa la gluten şi la alte substanţe. De asemenea am înregistrat rezultate pozitive în tratamentul balonării, stomatitelor, căderii părului, hipertensiunii, infecţiei cu helicobacter pylori, hirsutismului, drenarea limfei, depresiile, probleme endocrine, etc. Practic, orice boala se pretează la tratamentul cu biorezonanţă, întrucât sursa patologiilor se află în dezechilibrul energetic, el fiind cel tratat înainte de toate! Suntem fericiţi când putem oferi pacienţilor noştri o rezolvare nedureroasă şi  neinvazivă pentru diversele afecţiuni, sau pentru adicţiile de care omul modern nu poate scăpa şi mă refer aici în principal la adicţia de tutun şi alcool’’, răspunde Florica Munteanu.

Într-adevăr, fumatul este incriminat ca una dintre cauzele cancerului, în mod special a celui pulmonar, dar nu numai.  Nicolae Ceauşu a fumat timp de 22 ani. La început din plăcere, apoi dintr-o necesitate psihologică pe care nu şi-o putea reprima. A încercat de toate: plasturi, pastile, picături, consiliere psihologică. Anul trecut medicul i-a cerut imperativ să se lase de ţigară, fiind în pragul unui cancer. A reluat strădaniile fără nici un rezultat. Această adicţie îl domina pur şi simplu. Soţia îi relata că până şi când dormea, făcea prin somn gestul de a duce ţigara la gură! Copleşit de situaţie, speriat şi bolnav a început tratamentul cu biorezonanţă, în completarea tratamentului alopat. După numai câteva şedinţe a înlăturat nu numai dependenţa, ci şi starea de descurajare şi depresie în care intrase după ce a primit vestea bolii. Însufleţit de reuşită, a găsit puterea să lupte cu cancerul. Acum este vindecat şi se află sub observaţia medicilor. Spune, zâmbind amar, că era hotărât să cedeze în faţa bolii, pentru simplul motiv că nu credea că va reuşi!

sistem nervos

Biorezonanţa are toate atuurile de a deveni medicina viitorului. Întrucât identifică  boala înainte ca aceasta să se manifeste în câmpul fizic şi pentru că aduce economie de timp şi bani,  metoda a câştigat teren uriaş în ultimii ani. În condiţiile în care sistemele de sănătate din întreaga lume se confruntă cu probleme uriaşe de costuri – biorezonanţa este terapia alternativă cea mai creditată. În Elveţia tratamentul prin biorezonanţă este plătit de casa de asigurări de sănătate. În Germania se practică pe scară largă, la fel ca şi în Austria, Rusia, Israel, Noua Zeelanda, Canada, Franţa, Italia.

China este cel mai mare utilizator de biorezonanţă, fiind şi cel mai mare importator al acestei tehnologii, Bicom-Optima fiind singurele aparate care îmbină terapiile tradiţionale asiatice cu tehnica vestului. De altfel, medicina tradiţională chineză este cea care a consacrat teoria meridianelor energetice ca sistem de comunicaţie prin care circulă energia universală, teorie aflată la baza medicinii cuantice moderne.

Ştiinţa contemporană nu a făcut altceva decât s-o confirme! Iar tratamentul cu biorezonanţă de aici îşi trage rădăcinile.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite