Aflaţi dacă aţi câştigat Loteria Vizelor SUA pe 8 mai 2022

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria Vizelor DV2023
Loteria Vizelor DV2023

Veşti excelente pentru cei care doresc să emigreze în Statele Unite şi s-au înscris în cursa pentru Green Cardul american!  Începând cu 8 mai 2022, veţi putea afla dacă vă număraţi printre norocoşii câştigători ai Loteriei Vizelor 2023 (“Diversity Visa Program DV-2023”).

Pentru a verifica dacă aţi câştigat, trebuie să vizitaţi site-ul Departamentului de Stat al SUA https://dvprogram.state.gov/  şi să introduceţi datele personale şi numărul de confirmare atribuit la înscriere. Doar pe baza acestor informaţii puteţi afla accesând Entrant Status Check (https://dvprogram.state.gov/ESC/) dacă cererea dvs. a fost selecţionată pentru etapa următoare.

De reţinut că simpla selecţie nu presupune obţinerea automată a Green Cardului. Găsiţi mai multe despre criteriile de eligibilitate în acest articol.

Pentru programul Diversity Visa 2023 au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant pentru participanţi din ţări cu rată mică de emigrare în SUA, printre care şi România.

Foarte important!  Departamentul de Stat al Statelor Unite nu va trimite scrisori de notificare prin postă sau pe e-mail care să anunţe selecţia câştigătorilor.  Prin urmare, vă recomandăm să trataţi cu neîncredere orice e-mail sau scrisoare care vă informează că aţi câştigat loteria sau, mai mult, prin care vi se solicită să achitaţi o sumă de bani pentru obţinerea Green Cardului. 

Conform unei statistici oferite de Departamentul de Stat al SUA, 264 români au fost selectaţi pentru programul “Loteria vizelor 2022”.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite