Aflaţi dacă aţi câştigat Loteria Vizelor SUA pe 6 mai 2023

0
0
Publicat:

Începând de sâmbătă, 6 mai 2023, 7:00pm (ora României) participanţii la Loteria Vizelor ("Diversity Visa Program DV-2024") vor putea afla dacă sunt printre norocoşii câştigători. Pentru a verifica dacă au fost selectaţi, cei care s-au înscris anul trecut la Loteria Vizelor trebuie să acceseze site-ul oficial al Departamentului de Stat al SUA şi să introducă datele personale şi numărul de confirmare atribuit la înscriere.

poza articol Canva png

Pentru programul Diversity Visa 2024 au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant, destinate participanţilor din ţări cu o rată scăzută de emigrare în SUA, inclusiv România.

Simpla selecție nu garantează emiterea automată a Green Cardul american. Candidații trebuie să îndeplinească anumite criterii și să treacă de toate etapele procesului de evaluare a eligibilității și de interviul la Consulatul SUA. Puteți afla mai multe despre criteriile de eligibilitate în acest articol.

Potrivit unei statistici oferite de Departamentul de Stat al SUA, 228 de români au fost selectaţi pentru programul Loteria Vizelor DV-2023. 

Departamentul de Stat nu îi notifică direct pe cei selecționați (nici prin poștă, nici prin e-mail), astfel încât singură modalitate de a confirma selectia este prin intermediul portalului de verificare a statutului (DV Entrant Status Check). Drept urmare, trebuie să fiţi atenţi la e-mailuri sau scrisori care vă informează că aţi câştigat loteria sau care vă cer să plătiţi o sumă de bani pentru obţinerea Green Cardului, deoarece acestea sunt de obicei înşelătorii.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite