Află secretul succesului!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va reuni la Bucureşti trei cunoscuţi speakeri britanici, mentori şi antreprenori de succes
Evenimentul va reuni la Bucureşti trei cunoscuţi speakeri britanici, mentori şi antreprenori de succes

Oamenii sunt cei care deschid uşi şi noi oportunităţi, cei care te pot încuraja şi susţine sau, dimpotrivă, pot demola cu uşurinţă idei şi aspiraţii. În lună martie fiica mea, Irina, va organiza la Bucureşti un eveniment de dezvoltare personală prin care îşi propune să  formeze o comunitate de tineri de succes, pe care să îi inspire şi încurajeze să îşi depăşească limitele.

De fapt, prin conferinţa Born2Succeed Irina vrea să le ofere tinerilor susţinerea de care s-a bucurat ea la Londra, când a avut parte de sprijin din partea celei mai mari organizaţii de mentoring din Marea Britanie.

Aşa că pe 15 şi 16 martie la Bucureşti vor veni mentorii britanici ai Irinei, cunoscuţi speakeri internaţionali, ce susţin prezentări în toată lumea: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana şi Justin Devonshire, mentori de business şi antreprenori de succes.

Evenimentul le va oferi tinerilor soluţiile pentru a-şi atinge  potenţialul maxim. Ei vor învăţa să se programeze mental pentru succes, iar alături de Tosin Ogunnusi, vor depăşi simbolic barierele din calea împlinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei plăci de lemn cu mâinile goale.

Puterea oamenilor din jurul tău

De cele mai multe ori ideile învăţate din cărţile sau evenimente de dezvoltare personală se pierd şi disipează înainte să fie puse în practică. De aceea scopul Born2Succeed este de a forma o comunitate de tineri ambiţioşi şi cu aspiraţii înalte, care primească apoi susţinerea colegilor şi a speakerilor în dezvoltarea lor personală şi profesională.

Am observat în experienţa mea că este esenţial să te înconjori de oameni pozitivi, care te susţin şi te inspiră. De altfel, aşa a pornit şi ideea conferinţei. Atât eu, cât şi fiica mea, am ajuns unde suntem acum prin susţinerea celor din jur şi m-am bucurat că Irina vrea să îi aducă în România pe mentorii ei britanici care au crezut în ideile ei şi i-au dat curaj să le pună în practică. În 2012, la 24 de ani, Irina a pornit propria afacere în Marea Britanie şi a primit premiul Best Business Growth după doar un an de la înfiinţare.

Încrederea şi energia să ajungi unde îţi doreşti

Pentru că se adresează tinerilor, conferinţa va fi interactivă şi plină de energie. Activităţile de mişcare şi dans, muzica şi atmosfera relaxată vor creea mediul cald care să îi încurajeze pe participanţi să se împrietenească şi să creeze legături. După eveniment, tinerii vor continua să interacţioneze online primind acces la grupul exclusiv de networking Born2Succeed Club, unde se vor putea conecta cu oameni cu valori şi interese similare.

Ne dorim ca această reţea pe care o formăm la conferinţa să devină un grup de susţinere pentru membrii Born2Succeed, dar mai ales să ofere cadrul potrivit pentru că aceşti tineri să lucreze şi să înveţe împreună, să pună în practică noi proiecte şi să se ajute unii pe alţii.

Membrii Born2Succeed vor beneficia timp de un an de suport din partea comunităţii, iar Irina a pregătit pentru toţi cei care se vor înscrie până la data de 15 februarie bonusuri-surpriza care îi vor ajuta să aplice ideile în situaţia lor concretă. Biletele pentru conferinţa s-au pus în vânzare online şi puteţi găsi mai multe detalii pe site. Înainte de eveniment cei interesaţi pot cunoaşte speakerii invitaţi participând la o serie de webminarii gratuite ce abordează principalele subiecte ale conferinţei. Înscrierea la webminarii se face pe pagina de Facebook a Born2Succeed.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite