Silvia Radu îşi încheie activitatea la Primăria Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md

Silvia Radu a făcut demersurile oficiale pentru încheierea activităţii sale la Primăria municipiului Chişinău, transmite IPN. Pe o reţea de socializare, Silvia Radu a scris că le mulţumeşte locuitorilor Chişinăului care s-au prezentat la vot şi, în mod special, celor care i-au acordat încredere prin votul lor.

Silvia Radu a menţionat că îşi doreşte foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chişinău, fapt pentru care a candidat şi a muncit în cele cinci luni în calitate de primar interimar.

„Cetăţenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraş şi să lase politica la o parte, doar aşa vom avea parte de schimbări reale în oraş. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraş, dacă există voinţă şi implicare din partea primarului”, a scris Silvia Radu.

Despre experienţa la cârma municipiului, Silvia Radu spune că a învăţat multe lucruri utile şi că a avut ocazia să cunoască mai bine locuitorii Chişinăului. Totodată, spune că va continua să sprijine modernizarea capitalei şi în activităţile sale viitoare, cu tot ce va putea.

Silvia Radu a candidat independent la alegerile din 20 mai, obţinând 17,65% din voturile chişinăuienilor. În turul doi, care va avea loc în două săptămâni, au acces Ion Ceban (PSRM) şi Andrei Nastase (PPDA).