Tocăniţă de ciuperci cu smântână şi mămăliguţă
0Răsfaţă-te cu cea mai bună mâncărică de ciuperci pe care o poţi prepara chiar în acest weekend!
Tocăniţa de ciuperci cu smântână şi mămăliguţă este una dintre cele mai delicioase mâncăruri tradiţionale. Se face uşor, chiar dacă ciupercile sunt mai migăloase şi este minunată cu mămăliguţă. Cu alte cuvinte, o mâncare sănătoasă, ca la bunica, de o să te lingi pe degete.
Ingrediente Tocăniţă de ciuperci cu smântână şi mămăliguţă:
– 1 kg de ciuperci
– 1 ceapă mare
– 4-5 căţei de usturoi
– 2-3 linguri făină
– 150 ml smântână mai groasă, de ţară
– 4-5 linguri ulei
– 1 legătură mărar
– 1 legătură pătrunjel
– Sare
– Piper
– Un praf de tarhon
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro