Mai mult ca niciodată, românii s-au mobilizat pe reţelele sociale pentru a organiza mai bine protestele din Bucureşti şi din ţară. Revolta paşnică pentru dreptate are un motor extrem de puternic: reţelele de socializare. Acestea sunt de zile în şir, pline de imagini, de live-uri, de mesaje creative şi de apeluri la mobilizare. Zeci de mii de oameni revoltaţi au încercat să trezească şi să scoată din impas ţara. Ce rol a avut Facebook-ul în marşurile care au cutremurat clasa politică?

acum 2 luni · comentarii (4)

Astăzi împărtăşim entuziasmul lui Cristian Ignat faţă de mediul online şi ne bucurăm să ne alăturăm Zilei Digitalului #ILoveDigital. Odată cu sărbătoarea iubirii confirmăm faptul că acest domeniu oferă multe oportunităţi de educare şi cunoaştere. Digitalul este o „dependenţă” profesională care te atrage şi te face să revii şi să fii mereu online, asta poate fi confirmată şi de noi, echipa de Social Media a redacţiei Adevărul.

acum 2 luni · comentarii (0)

World Against Corruption este o iniţiativă creată de o mână de tineri care-şi doresc o mişcare internaţională paşnică împotriva corupţiei. S-a născut din „furie, speranţă, pasiune şi dragoste”, ne-a spus unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook. Principala lor armă - şi cea mai puternică, spun ei - este vocea poporului.

acum 2 luni · comentarii (1)

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, agenţia de strategie online şi performance marketing responsabilă pentru strategiile online ale unor clienţi de renume de pe piaţa românească şi internaţională, a organizat şi susţinut în 2016 peste 20 de workshop-uri şi training-uri pe unele dintre cele mai importante teme de marketing online, ca parte a unui program educaţional pe termen mediu şi lung.

acum 3 luni · comentarii (0)

Oficial, este profesor la Facultatea de Arhitectură, însă când îi rosteşti numele faci referire la un reper al fotografiei contemporane. Şi deşi şi-a format o reputaţie respectată în comunitatea de profil prin lumea pe care o surprinde prin obiectivul lui, Vlad continuă să spună despre el că nu se consideră fotograf, ci vede în ceea ce face o terapie de care nu poate şi nici n-ar vrea să se despartă.

acum 3 luni · comentarii (1)

Analiza săptămânală (28 aprilie - 6 mai) a apariţiilor în Social Media ale candidaţilor înscrişi în cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. A fost analizat numărul de menţiuni al fiecăruia dintre următorii candidaţi: Gabriela Firea, Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu, Robert Turcescu şi Daniel Barbu.

acum 12 luni · comentarii (3)

Conform ultimelor studii, alocăm Facebook peste jumătate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stăm şi pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare că peisajul fiecărei zile politice se desfăşoară în Social Media: organizăm proteste împotriva unor decizii politice, condamnăm declaraţii sau distribuim conţinut relevant.

acum 1 an · comentarii (12)

Nu demult, un băiat bun şi traducător îi lua, cu temei, la şpiţuri în poponeţ, de pe tarlaua lui de pe Facebook, pe cei care postau, tot pe-acolo, comentarii, numai în limbi. De largă circulaţie, fireşte. Frumos şi argumentat. Drept care trăgîndu-mă eu dintr-un neam recunoscut de plagiatori, am luat chestiunea-n dinţi şi am pus-o, cu tot cu ghilimelele si explicaţiile de rigoare, pe un grup elitist pe unde cam aşa se şi discuta.

acum 1 an · comentarii (2)

De fapt, nu a descoperit nimic în România. Decât eventual dezinformare. De vreo 2-3 ani au început să înmulţească site-urile care "informează corect" în diferite probleme (inclusiv româneşti) dar de fapt dezinformează cras şi fără nici o ruşine (şi, bineînţeles, fără nici un argument solid). Vă explic mai jos la ce mă refer.

acum 2 ani · comentarii (125)

Cum e viaţa fără Facebook? Pentru persoanele de vârsta mea pare utopic, iar cei în etate găsesc o sursă mai mare de mirare în faptul că întreb un astfel de lucru, comparativ cu ideea în sine. La care se poate reflecta puţin totuşi, având în vedere că mulţi dintre noi lucrăm la calculator cu Facebook-ul deschis sau petrecem cel puţin o oră pe zi scroll-ând în vieţile altora.

acum 2 ani · comentarii (3)
Postari Recente