Android 9.0 P îţi va permite să vezi ce aplicaţii îţi folosesc camera foto şi microfonul în timp real

Android 9.0 P îţi va permite să vezi ce aplicaţii îţi folosesc camera foto şi microfonul în timp real

După scandalul care a implicat Facebook şi Cambridge Analytica, din ce în ce mai mulţi utilizatori au început să îşi dea seama de faptul că e important să îţi protejezi datele. Trebuie să ai grijă atunci când oferi unei aplicaţii sau unui website permisiunea de a te urmări, pentru că, de multe ori, eşti tentat să treci rapid prin paginile de termeni şi condiţii.

Cum să rezolvi problemele cauzate de cel mai nou bug de iPhone, care afectează aplicaţia de mesaje | apple

Cum să rezolvi problemele cauzate de cel mai nou bug de iPhone, care afectează aplicaţia de mesaje

Chiar dacă terminalele mobile produse de Apple sunt renumite pentru fiabilitatea lor şi pentru siguranţa pe care ţi-o oferă, din când în când mai apar şi anumite bug-uri care sunt exploatate de persoane rău intenţionate, din simpla dorinţă de a glumi şi de a-i juca o farsă celui de lângă tine. Recent, a apărut un nou bug care face prăpăd prin aplicaţia nativă de mesagerie din iOS.

VIDEO Cum arată noul Android 9.0 P şi ce se va schimba la cel mai utilizat sistem de operare mobil din lume | google

VIDEO Cum arată noul Android 9.0 P şi ce se va schimba la cel mai utilizat sistem de operare mobil din lume

Spre deosebire de iOS-ul produs de Apple, care se regăseşte doar pe iPhone-uri şi iPad-uri, Android este inclus pe dispozitive ale căror tip variază de la smartwatch-uri la televizoare. Numărul dispozitivelor care folosesc sistemul de operare produs de Google este semnificativ mai mare, iar compania din Mountain View tocmai a anunţat oficial detalii despre noul update, care va veni în acest an.

FOTO Cum arată „Oraşul iPhone”, fabrica uriaşă cu 350.000 de angajaţi din China care produce jumătate dintre telefoanele Apple | apple

FOTO Cum arată „Oraşul iPhone”, fabrica uriaşă cu 350.000 de angajaţi din China care produce jumătate dintre telefoanele Apple

Chiar dacă au existat discuţii în trecut ca Apple să îşi mute producţia de telefoane în SUA, odată cu declaraţiile preşedintelui Trump, care vrea ca producătorii americani să îşi organizeze liniile de asamblare chiar în Statele Unite, profitabilitatea care este dată de folosirea fabricilor din China este greu de ignorat. Mâna de lucru ieftină îşi spune, şi aici, cuvântul.

Mobile
Articol publicitar

„Mamma Mia“, pentru clienţii Telekom Romania

„Mamma
Mia“, pentru clienţii Telekom Romania

Fenomenul „musical” a apărut în Statele Unite ale Americii, în anii ’20, sub numele de „Comedie Muzicală”. Spre deosebire de comedia clasică din teatru şi din film, ea accentua trăirile emoţionale ale personajelor prin intermediul coloraturii muzicale. De aceea era nevoie ca actorii să aibă aptitudini muzicale remarcabile. Iar dacă nu erau cunoscute, aceasta era o bună ocazie de a fi descoperite.

Moto Z3 Play: Specificaţii complete, când se lansează şi cât va costa

Moto Z3 Play: Specificaţii complete, când se lansează şi cât va costa

Motorola este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piaţa de smartphone-uri, cu cea mai îndelungată istorie în spate, însă în ultima vreme pare că a intrat într-un con de umbră. De la achiziţionarea de către Lenovo, marca a trecut prin mai multe etape, ajungând, într-un final, tot la numele de Motorola. În anii trecuţi, telefoanele se vindeau sub egida Lenovo Moto.

Data de lansare pentru OnePlus 6 a fost confirmată oficial

Data de lansare pentru OnePlus 6 a fost confirmată oficial

Zvonurile care au circulat recent pe internet păreau să indice către o lansare în a doua jumătate a lunii mai, pe data de 18. Acestea nu au fost chiar adevărate, iar o dată oficială de prezentare a noului terminal OnePlus 6 a fost deja confirmată de compania chinezească. Evenimentul va avea loc în Marea Britanie, la Londra.

Cum va arăta noul flagship LG G7 şi când se lansează

Cum va arăta noul flagship LG G7 şi când se lansează

Dacă în primele luni ale anului am avut parte de lansări care mai de care mai importante, de la Samsung S9 la Huawei P20, a venit şi rândul LG să iasă la înaintare cu un nou vârf de gamă. Terminalul G7 a apărut deja pe internet în câteva poze ”scăpate” online, din care ne putem da seama că producătorul sud-coreean a ales să calce pe urmele proverbialei turme.

Noile tehnologii joacă un rol important pentru dezvoltarea unui startup, iar utilizarea eficientă a acestora poate face diferenţa între succes şi eşec în business. Luni, 17 februarie, Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft, va urca pe scena TechHub Bucharest pentru a vorbi despre deschiderea faţă de noile tehnologii şi modul în care startup-urile pot beneficia ca urmare a utilizării acestora.

acum 4 ani · comentarii (0)

Vă puteţi imagina o zi fără să vă folosiţi de telefonul mobil? Pur şi simplu, puteţi să-l închideţi şi să-l aruncaţi într-un sertar fără să vă gândiţi că cineva ar putea să vă sune şi fără să mai verificaţi miile de mesaje FB la fiecare zece minute? Puteţi să renunţaţi la maşinăria asta care ne cam comandă viaţa şi starea de spirit? Eu pot şi nu sunt singura.

acum 4 ani · comentarii (5)

Femeile când sunt „supi“ mănâncă ciocolată şi chipsuri, şi se uită la seriale siropoase şi proaste. Bărbaţii când sunt „sup“ se îmbată sau plătesc femei care să le curme, cu o unduire din şolduri, depresia. Companiile mari când sunt în „depre“ cumpără alte companii mai mici alături de care încep să se uite la seriale din trecut, siropoase şi optimiste. În această ordine de idei, Microsoft a cumpărat Nokia.

acum 5 ani · comentarii (6)

Facebook a lansat aseară serviciul Facebook Home, o aplicaţie care transformă orice telefon cu Android într-o fereastră către Facebook, către prietenii tăi virtuali şi către interacţiuni. Dar mie mi se pare totul un Kitsch. Unul excepţional din punct de vedere al marketingului.

acum 5 ani · comentarii (4)

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 3 ani · comentarii (2)

Orange Nura e unul dintre acele terminale pe care le găseşti la operatori, sub brand propriu. Telefonul a fost lansat la Mobile World Congress din Barcelona 2015 şi a fost considerat primul model premium din oferta Orange. Cu toate acestea, cuvintele trebuie alese bine, pentru că premiumul de pe Nura e diferit de ceea ce te aştepţi de la un flagship.

acum 3 ani · comentarii (0)

Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.

acum 3 ani · comentarii (0)

Nu-i aşa că v-aţi săturat de review-urile în care tot ce aflaţi sunt specificaţiile tehnice. Ei bine, şi eu. În ziua de astăzi e foarte greu să mai găseşti lucruri diferite la telefon, aşa că trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi transmite, dacă preţul e corect sau dacă are o calitate optimă, faţă de ceea ce declară producătorul.

acum 3 ani · comentarii (0)

Sunt unul dintre cei mai tineri viceprimari din România şi cu siguranţă sunt cel mai tânăr viceprimar din Bucureşti. Am crescut odată cu dezvoltarea tehnologică, am mers la Politehnică tocmai pentru că am simţit că în tehnologie stă viitorul meu, am lucrat cu tehnologia, am contribuit la dezvoltarea ei şi acum îmi doresc ca tehnologia să cucerească şi ultima redută: adminstrarea oraşului şi a sectorului în care trăim.

acum 3 ani · comentarii (0)

Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

acum 3 ani · comentarii (2)

Nu am testat niciodată un HTC One şi mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanţă. Întâmplarea a făcut să mă ţin departe de One M7 şi de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci când văd un M9. Şi cu privirea asta proaspăt am putut să-mi fac o părere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori să-l cumperi niciodată.

acum 3 ani · comentarii (8)

După ce în 2014, când a lansat Samsung Galaxy S5, firma sud-coreeană părea deja în derivă, ieri a demonstrat la Barcelona că are cu adevărat argumentele pentru a fi în top. Deşi nu renunţă la năravul de a copia cel mai bun design, Samsung Galaxy S6 şi acum, noul Samsung Galaxy S6 Edge, au şi avantaje, dincolo de criticile internetului.

acum 3 ani · comentarii (1)
Postari Recente