Răzvan Băltăreţu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Nokia Lumia 930 versus Sony Xperia Z2: cine câştigă „războiul“ celor 20 de megapixeli

La început, camerele foto erau mari şi poza se făcea în câteva secunde până la câteva minute bune. Acum, ai telefon şi fotografiezi tot ce vrei. Dar şi telefoanele au devenit tot mai bune. Anul acesta, două telefoane se bat în megapixeli şi în tehnologie: Nokia Lumia 930 şi Sony Xperia Z2.

Portarul Germaniei, noua campioană a lumii, performează, fireşte, şi pe reţelele sociale. Manuel Neuer, desemnat cel mai bun goalkeeper la turneul final din Brazilia şi premiat după finală cu “Golden Glove”, a postat pe pagina se de Facebook o fotografie făcută marţi, după prânz, la revenirea echipei în Berlin.

acum 6 zile · comentarii (0)

Going, July 12 at 5:00pm. Aşa m-am lipit de evenimentul „Protest împotriva Legilor Supravegherii“, ziua care va rămâne copiilor, nepoţilor, ziua în care le-am apărat viaţa privată cu lacrimi, sânge, portavoce şi like-uri. Am dat şi eu going, nu te joci cu istoria, ci o trăieşti. Alături de mine alţii 900 de oameni au going. Ceilalţi 30.000 invited au spus ignore. Viaţă privată, zi „sărumâna“, că te-am apărat!

acum 9 zile · comentarii (0)

E 1971, deţinuţii şi gardienii încep să îşi ia în serios rolurile, deşi n-ar trebui. E 1984, iar minutele de ură învaţă oamenii cum să nu mai fie oameni. E 2014, iar despre Facebook s-a aflat că a alterat News Feed-ul pentru a vedea dacă oamenii îşi schimbă starea de spirit în concordanţă. Oamenii n-au dezamăgit.

acum 22 zile · comentarii (3)

Ce faci dacă ţi-ai pierdut parola de la Facebook? Cum o poţi recupera. Lucrurile par simple, dacă nu te loveşti de erorile sistemului. Mie mi s-a întâmplat asta şi vă povestesc cum am ajuns la final să am în continuare un cont de Facebook activ.

luna trecuta · comentarii (1)

Într-o lume în care "gopro" a devenit substantiv comun, ca adidas şi dero, e bine de ştiut că nu toate camerele de acţiune poartă acelaşi nume. Tot mai multe firme producătoare de electronice au început să scoată acest gen de produs. De la Sony până la Toshiba, piaţa camerelor de acţiune s-a diversificat teribil în ultimii doi ani, astfel că celebrul GoPro are concurenţă serioasă.

acum 28 zile · comentarii (0)

Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

acum 3 luni · comentarii (0)

În domeniul tehnologiei informaţiei România nu duce lipsă de evenimente/conferinţe, la ora actuală având peste 34 de evenimente care se desfăşoară regulat. Techsylvania, cu desfăşurare in Cluj-Napoca (31 Mai-2 Iunie), este cea mai nouă conferinţă din peisajul românesc al acestui tip de evenimente.

acum 3 luni · comentarii (2)

După ani de zile în care am fost client fidel al PC Garage, am avut neplăcuta surpriză de a afla că această companie nu respectă dreptul clienţilor de a returna produsele cumpărate, atunci când acestea funcţionează într-un mod nesatisfăcător. Iată ce vi se poate întâmpla în interacţiunea cu PC Garage şi ce puteţi face pentru a vă apăra drepturile când vă aflaţi într-o situaţie similară.

acum 3 luni · comentarii (85)

Securitatea cibernetică este un subiect de interes general şi ne influenţează în mod semnificativ viaţa, de la felul în care alegem să folosim tehnologiile, hardware şi software deopotrivă, şi până la modul în care interacţionăm cu acele companii care le produc şi cu instituţiile de reglementare în domeniu.

acum 3 luni · comentarii (2)

Facebook s-a obişnuit să cumpere când are nevoie de ceva, iar acum a venit rândul WhatsApp. Oferă 19 miliarde pentru aplicaţia cu sute de milioane de utilizatori. Nu, Facebook nu va strica serviciul, dar este cea  mai interesantă tranzacţie din ultimii ani şi tot Facebook avea şanse să mai facă una memorabilă. Noroc că n-a făcut-o.

acum 5 luni · comentarii (5)

În industria dezvoltării de jocuri, creativitatea este o abilitate foarte importantă, iar femeile sunt recunoscute de multe ori ca fiind creative şi având o abordare mai puţin convenţională. Ca urmare, săptămâna trecută, la TechHub Bucharest, am abordat un subiect sensibil: rolul doamnelor în industria de gaming.

acum 3 luni · comentarii (3)
Postari Recente