Telefonul care transmite sunetul direct în urechea internă

Telefonul care transmite sunetul direct în urechea internă

Sharp Aquos Crystal a fost lansat în Statele Unite la operatorul Sprint şi nu se ştiu date despre sosirea acestuia în Europa. Cu toate acestea, lumea vorbeşte despre dispozitiv, datorită absenţei ramelor din margini, dar şi de deasupra telefonului, ceea ce creează un efect aproape panoramic. Între timp, compania japoneză a detaliat aspectele tehnice ale telefonului prin care au făcut ca acesta să funcţioneze.

Radu Spineanu şi Răzvan Roman au reuşit să convingă câţiva prestigioşi investitori din Silicon Valley să investească această sumă în firma lor, TwoTap. Investitorii sunt Khosla Ventures, SV Angel, fostul CEO Visa Joseph Saunders, Ryan Petersen, co-founderul Reddit Alexis Ohanian, co-founderul Posterous Gary Tan, We Funder (platformă de crowdfunding), Transmedia Capital and Digital Garage.

acum 13 zile · comentarii (2)

Când eşti copil te împrieteneşti cam cu toată lumea. Necondiţionat. Şi fără prea mult simţ critic. La grădiniţă aveam un prieten. Florin. Florin cel Rău. Eu eram – fără poreclă – al doilea cel mai rău din grădiniţă. Lucru care mă râcâie oarecum în momentul de faţă. Eram la nemţi şi ne băteam cu românii. Cu piese mari de lego.

acum 28 zile · comentarii (3)

Deşi exista la nivelul Europei Centrale si de Est diverse opţiuni de programe de accelerare, nu este uşor ca  un antreprenor în tehnologie să fie acceptat . Dacă este însă determinat şi are o idee cu potenţial exploziv, are mari şanse de suces. Iar dacă idea se referă la un produs web/mobile, atunci StartupHighway este un program de accelerare care ar trebui luat în considerare.

acum 27 zile · comentarii (0)

Pentru al doilea an consecutiv, asociaţia EuroCloud România organizează competiţia premiilor naţionale EuroCloud. Scopul acestei competiţii este de a evidenţia business case-urile inovatoare, performanţele industriei româneşti de cloud şi de a promova un climat competiţional în cadrul industriei româneşti de cloud computing. Data limită de înscriere: 31 Iulie 2014.

acum 29 zile · comentarii (0)

Portarul Germaniei, noua campioană a lumii, performează, fireşte, şi pe reţelele sociale. Manuel Neuer, desemnat cel mai bun goalkeeper la turneul final din Brazilia şi premiat după finală cu “Golden Glove”, a postat pe pagina se de Facebook o fotografie făcută marţi, după prânz, la revenirea echipei în Berlin.

luna trecuta · comentarii (0)

Going, July 12 at 5:00pm. Aşa m-am lipit de evenimentul „Protest împotriva Legilor Supravegherii“, ziua care va rămâne copiilor, nepoţilor, ziua în care le-am apărat viaţa privată cu lacrimi, sânge, portavoce şi like-uri. Am dat şi eu going, nu te joci cu istoria, ci o trăieşti. Alături de mine alţii 900 de oameni au going. Ceilalţi 30.000 invited au spus ignore. Viaţă privată, zi „sărumâna“, că te-am apărat!

luna trecuta · comentarii (0)

E 1971, deţinuţii şi gardienii încep să îşi ia în serios rolurile, deşi n-ar trebui. E 1984, iar minutele de ură învaţă oamenii cum să nu mai fie oameni. E 2014, iar despre Facebook s-a aflat că a alterat News Feed-ul pentru a vedea dacă oamenii îşi schimbă starea de spirit în concordanţă. Oamenii n-au dezamăgit.

acum 2 luni · comentarii (3)

Ce faci dacă ţi-ai pierdut parola de la Facebook? Cum o poţi recupera. Lucrurile par simple, dacă nu te loveşti de erorile sistemului. Mie mi s-a întâmplat asta şi vă povestesc cum am ajuns la final să am în continuare un cont de Facebook activ.

acum 2 luni · comentarii (1)

Într-o lume în care "gopro" a devenit substantiv comun, ca adidas şi dero, e bine de ştiut că nu toate camerele de acţiune poartă acelaşi nume. Tot mai multe firme producătoare de electronice au început să scoată acest gen de produs. De la Sony până la Toshiba, piaţa camerelor de acţiune s-a diversificat teribil în ultimii doi ani, astfel că celebrul GoPro are concurenţă serioasă.

acum 2 luni · comentarii (0)

Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

acum 4 luni · comentarii (0)

După ani de zile în care am fost client fidel al PC Garage, am avut neplăcuta surpriză de a afla că această companie nu respectă dreptul clienţilor de a returna produsele cumpărate, atunci când acestea funcţionează într-un mod nesatisfăcător. Iată ce vi se poate întâmpla în interacţiunea cu PC Garage şi ce puteţi face pentru a vă apăra drepturile când vă aflaţi într-o situaţie similară.

acum 4 luni · comentarii (85)
Postari Recente