WiFi-ul, noul asistent medical | apple

WiFi-ul, noul asistent medical

Pentru a răspunde preocupării din ce în ce mai mari pentru sănătate, marile companii lansează dispozitive purtabile şi dezvoltă tehnologii complexe. Una dintre cele mai promiţătoare este ResearchKit, anunţată recent de Apple.

După ce în 2014, când a lansat Samsung Galaxy S5, firma sud-coreeană părea deja în derivă, ieri a demonstrat la Barcelona că are cu adevărat argumentele pentru a fi în top. Deşi nu renunţă la năravul de a copia cel mai bun design, Samsung Galaxy S6 şi acum, noul Samsung Galaxy S6 Edge, au şi avantaje, dincolo de criticile internetului.

acum 2 luni · comentarii (1)

Sunt foarte multe de scris despre cum a ajuns LinkedIn să se transforme dintr-o reţea de doar 12.500 de membri, la început, în gigantul de astăzi, iar o parte dintre acestea sunt adevărate lecţii despre cum să creşti în mediul online, cum să creezi viralitate şi cum să îţi menţii utilizatorii activi.

acum 2 luni · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 3 luni · comentarii (0)

În dimineaţa zilei de 14 ianuarie, s-a înregistrat o piedere de amoniac la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Astronauţii aflaţi la bord se află în pericol. Dupa ca şi-au pus măştile pentru a respira s-au refugiat cu toţii în zona rusească de la bordul ISS şi încearcă să rezolve această situaţie de pericol.

acum 3 luni · comentarii (7)

Ştim că în România avem foarte mulţi programatori talentaţi însă puţini dintre ei reuşesc să şi dezvolte produse software ce pot concura cu succes pe pieţele internaţionale. Ideile sunt bune, execuţia tehnică e bună, însă lipseşte ceva. Succesul unui start-up nu depinde doar de caliatea ideii şi de experienţa programatorilor.

acum 5 luni · comentarii (0)

Din când în când apare câte o ştire despre un nou Silicon Valley de România. Ar trebui să ne mai oprim din a denumi un loc şi să începem să construim ceva .Din când în când, printre ştiri legate de Tehnologie, ajungi să vezi articole de genul "Boston construieşte noul Silicon Valley", "la Cluj se contruieşte Silicon Valley de România", "Berlin, Silicon Valley-ul Europei" etc.

acum 5 luni · comentarii (15)

Ce este inteligenţa? Cum poate fi ea cuantificată sau modelată? Ce face ca o fiinţă umană să fie mai inteligentă decât alta? Putem crea maşini care să îndeplinească sarcini care în mod normal necesită inteligenţă? Acestea sunt întrebări la care încearcă să răspundă cercetătorii din domeniul inteligenţei artificiale.

acum 6 luni · comentarii (0)

Coinventatorul limbajului de programare D şi cercetător ştiinţific la Facebook, Andrei Alexandrescu, este în România unde va susţine un curs de iniţiere în limbajul pe care l-a conceput. Iniţierea va fi parte a unui eveniment „Girls în Tech” din Bucureşti, care încurajează femeile să programeze.

acum 6 luni · comentarii (6)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 6 luni · comentarii (0)
Postari Recente