Răzvan Băltăreţu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Zeiss Otus 85mm – Acel obiectiv care te va cuceri [REVIEW]

Zeiss Otus 85mm – Acel obiectiv care te va cuceri [REVIEW]

Zeiss Otus 85mm este unul dintre acele obiective despre care nu te întrebi dacă merită sau nu, ci la ce îl vei folosi. Are un preţ „astronomic“, astfel că nu se face să îţi spui „o să-i găsesc eu o utilitate“. Îl cumperi, îl pui pe aparat şi te pregăteşti să fii cucerit de sticla nemţilor.

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 8 zile · comentarii (7)

Alexandru Chiş şi Andrei Vig, doi tineri antreprenori din Cluj, lansează la nivel internaţional Tintag www.tint.ag, un dispozitiv pentru localizare reîncărcabil, extrem de eficient în a localiza obiectele pierdute, rătăcite sau furate. Dispozitivul are şi o aplicaţie mobilă pentru iOS şi Android, care îi indică utilizatorului în timp real unde se află obiectul supravegheat.

acum 22 zile · comentarii (14)

Reţelele de socializare încurajează schimbul de fişiere – inclusiv de fişiere video. Din moment ce aceste fişiere provin, de obicei, de la indivizi necunoscuţi, unele dintre ele conţin viruşi care fie vă vor scoate din funcţiune calculatorul, în cazul bun, fie vor aduna informaţii personale despre dvs. care, mai târziu, ar putea să fie folosite împotriva dvs, în cazul rău.

acum 16 zile · comentarii (0)

Unul dintre primele 5 programe de accelerare la nivel european, Oxygen Accelerator, oferă startup-urilor în tehnologie 13 săptămâni intensive sub îndrumarea unui mentor şi o investiţie de €21,000 pentru 8% din capital. Punctul culminant al programului îl reprezintă Demo Day, ziua în care echipele îşi prezintă produsele în faţa unei audienţe atent selecţionate formată din investitori de tip angel, VC şi fonduri de private equity.

acum 21 zile · comentarii (0)

Când eşti copil te împrieteneşti cam cu toată lumea. Necondiţionat. Şi fără prea mult simţ critic. La grădiniţă aveam un prieten. Florin. Florin cel Rău. Eu eram – fără poreclă – al doilea cel mai rău din grădiniţă. Lucru care mă râcâie oarecum în momentul de faţă. Eram la nemţi şi ne băteam cu românii. Cu piese mari de lego.

acum 2 luni · comentarii (3)

Pentru al doilea an consecutiv, asociaţia EuroCloud România organizează competiţia premiilor naţionale EuroCloud. Scopul acestei competiţii este de a evidenţia business case-urile inovatoare, performanţele industriei româneşti de cloud şi de a promova un climat competiţional în cadrul industriei româneşti de cloud computing. Data limită de înscriere: 31 Iulie 2014.

acum 2 luni · comentarii (0)

Portarul Germaniei, noua campioană a lumii, performează, fireşte, şi pe reţelele sociale. Manuel Neuer, desemnat cel mai bun goalkeeper la turneul final din Brazilia şi premiat după finală cu “Golden Glove”, a postat pe pagina se de Facebook o fotografie făcută marţi, după prânz, la revenirea echipei în Berlin.

acum 2 luni · comentarii (0)

Going, July 12 at 5:00pm. Aşa m-am lipit de evenimentul „Protest împotriva Legilor Supravegherii“, ziua care va rămâne copiilor, nepoţilor, ziua în care le-am apărat viaţa privată cu lacrimi, sânge, portavoce şi like-uri. Am dat şi eu going, nu te joci cu istoria, ci o trăieşti. Alături de mine alţii 900 de oameni au going. Ceilalţi 30.000 invited au spus ignore. Viaţă privată, zi „sărumâna“, că te-am apărat!

acum 2 luni · comentarii (0)

E 1971, deţinuţii şi gardienii încep să îşi ia în serios rolurile, deşi n-ar trebui. E 1984, iar minutele de ură învaţă oamenii cum să nu mai fie oameni. E 2014, iar despre Facebook s-a aflat că a alterat News Feed-ul pentru a vedea dacă oamenii îşi schimbă starea de spirit în concordanţă. Oamenii n-au dezamăgit.

acum 3 luni · comentarii (3)

Ce faci dacă ţi-ai pierdut parola de la Facebook? Cum o poţi recupera. Lucrurile par simple, dacă nu te loveşti de erorile sistemului. Mie mi s-a întâmplat asta şi vă povestesc cum am ajuns la final să am în continuare un cont de Facebook activ.

acum 3 luni · comentarii (1)

Într-o lume în care "gopro" a devenit substantiv comun, ca adidas şi dero, e bine de ştiut că nu toate camerele de acţiune poartă acelaşi nume. Tot mai multe firme producătoare de electronice au început să scoată acest gen de produs. De la Sony până la Toshiba, piaţa camerelor de acţiune s-a diversificat teribil în ultimii doi ani, astfel că celebrul GoPro are concurenţă serioasă.

acum 3 luni · comentarii (0)