Bitdefender: armele agenţiilor de spionaj vor ajunge pe mâna hackerilor, ransomware-ul va deveni şi mai agresiv în 2018

Bitdefender: armele agenţiilor de spionaj vor ajunge pe mâna hackerilor, ransomware-ul va deveni şi mai agresiv în 2018

Specialiştii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că, în 2018, numărul de vulnerabilităţi dezvoltate de agenţiile guvernamentale care ajung pe mâna răufăcătorilor va creşte, iar modul în care funcţionează ransomware, ameninţare ce blochează accesul la datele utilizatorilor şi le solicită bani, se va schimba fundamental.

Cea mai simplă metodă prin care să îmbunătăţeşti performanţa iPhone-urilor vechi | iphone

Cea mai simplă metodă prin care să îmbunătăţeşti performanţa iPhone-urilor vechi

iPhone-urile sunt recunoscute pentru faptul că sunt telefoane care îşi pierd foarte greu valoarea şi care rezistă mult în timp. Este foarte probabil ca tu să citeşti acest text chiar de pe un terminal 5 sau 5S, deoarece pur şi simplu nu ai simţit nevoia unui upgrade până acum. Sigur, iPhone-ul tău nu mai funcţionează precum în prima zi, însă te descurci şi aşa.

Mobile
Articol publicitar

Revoluţie în telecom: contractul fără perioadă minimă contractuală şi fără taxă de reziliere care-ţi asigură net mobil nelimitat

Revoluţie în telecom: contractul fără perioadă minimă contractuală şi fără taxă de reziliere care-ţi asigură net mobil nelimitat

Cuvântul „Freedom“ îl traducem în acelaşi fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate însemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom defineşte acest concept prin internet mobil nelimitat la viteze 4G, minute şi SMS nelimitate, la preţuri începând de la 5 euro lunar, plus TVA, fără perioadă minimă contractuală şi fără taxă de reziliere.

Cine este Huawei? Compania chineză care îşi dezvoltă cele mai multe dintre smartphone-uri în Finlanda, cu ajutorul fostei infrastructuri Nokia | apple

Cine este Huawei? Compania chineză care îşi dezvoltă cele mai 
multe dintre smartphone-uri în Finlanda, cu ajutorul fostei 
infrastructuri Nokia

Huawei este unul dintre cei mai importanţi producători de smartphone-uri din lume. Compania chineză a depăşit de curând Apple în topul vânzărilor de telefoane mobile, la nivel mondial, fără ca măcar să fie prezentă încă pe piaţa din America. Dacă la început compania producea echipamente de reţea, pivotarea spre industria smartphone-urilor s-a dovedit a fi o alegere destul de inspirată.

Ce este o ştire falsă? O ştire are trei elemente definitorii: 1. informaţia, care trebuie să fie verificată din trei surse; jurnalismul se bazează, până la un punct, pe realismul naiv. Totuşi, există numeroase cazuri în care informaţia, chiar verificată, înşală pentru că spune ceva şi ascunde altceva etc. 2. încadrarea, adică punctul de vedere din care e privită informaţia.

luna trecuta · comentarii (4)

Cum era ilustrată mobilitatea viitorului pe o carte poştală din 1905? Pe fundalul unui mare oraş german se vede o aglomeraţie teribilă de domni în costume elegante şi de doamne în crinoline superbe, printre care se strecoară automobile şi trăsuri, şi peste pălăriile cărora se etalează o flotă pestriţă de obiecte zburătoare de toate formele şi mărimile, la toate înălţimile, din toate şi spre toate direcţiile – zepeline, baloane cu nacela, biplane.

acum 3 luni · comentarii (6)

Joi, 6 iulie 2017, s-a deschis pentru o săptămână la Veneţia (Italia) cea mai mare conferinţa anuală europeană de fizica particulelor, EPS 2017. Multe rezultate noi sunt anunţate de la laboratorul european de fizica particulelor, CERN, la care este membru plin şi România din 2016.

acum 5 luni · comentarii (39)

Ce este SEO? „SEO” este acronimul pentru „Search Engine Optimization”, care în traducere liberă înseamnă „optimizare pentru motoarele de căutare”. Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează şi ce beneficii îţi aduce o bună optimizare a siteului tău, o să-ţi spun modul în care evoluează traficul siteului tău în urma unei campanii de optimizare.

acum 6 luni · comentarii (2)

Am ales pentru tine 5 recomandări care să îţi aducă rezultate mai bune, în mod garantat, în optimizarea site-ului tău şi a rezultatelor tale de business. Recent am participat la unul dintre cursurile intensive susţinute de Ciprian Susanu si anume la training-ul de măsurare avansată şi optimizare, un eveniment de 8 ore în care am aprofundat rapoartele şi indicatorii din Google Analytics.

acum 6 luni · comentarii (0)

Promovarea prin activităţi de E-marketing se remarcă în special prin posibilitatea personalizării mesajelor, ţinând cont de contextul în care se întâmplă interacţiunea dintre consumator sau în cazul E-marketingului, utilizator şi mesajul transmis. Trebuie urmărit astfel: care este profilul consumatorului, cui ne adresăm, care sunt interesele lui, din ce surse îşi ia el informaţia, unde se află când intră în contact cu mesajul sau ce ocupaţie are în acel moment.

acum 6 luni · comentarii (0)

MERCENÁR, mercenari, s. m. Militar angajat cu leafă într-o armată străină, persoană care, pentru bani, se pune în serviciul oricărui interes, se face adept al oricărei convingeri. În acest articol nu o să discut despre ransom-ware-ul wannacry, consider că subiectul a fost dezbătut pe larg de toate categoriile sociale. În acest articol am să încerc să prezint o imagine succintă a ameninţării cyber-terorismului.

acum 6 luni · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 7 luni · comentarii (12)

„Hacker News“, sub semnătura lui Swati Khandelwal, a adus în urmă cu foarte puţin timp anunţul de care se temeau toţi experţii în probleme de război cibernetic: chiar dacă tânărul analist britanic a reuşit, printr-un miracol, să oprească primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea acţiunii criminale care a afectat peste o sută de ţări din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

acum 7 luni · comentarii (52)

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internauţii din România pentru vlogul său în care ne arată câte o zi din viaţa lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog şi i-am pus câteva întrebări despre cum să ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucrează în social media, Marian ne-a povestit şi cum ne influenţează promovarea non-valorilor atât în televiziune, cât şi în mediul online.

acum 7 luni · comentarii (0)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 7 luni · comentarii (0)