Venus şi Jupiter s-au "apropiat" pe cer. De ce nu este acest lucru un semn al Apocalipsei, aşa cum scrie internetul

Venus şi Jupiter s-au

Planetele Venus şi Jupiter s-au "apropiat" una de cealaltă în aceste zile, iar pe 30 iunie şi 1 iulie pasionaţii le-au putut vedea în aceeaşi rază vizuală. Deşi ele nu au fost apropiate fizic în spaţiu, de pe Terra ele se vedeau în aceeaşi direcţie. Cu toate că fenomenul e des, a fost interpretat greşit de unii promotori ai Apocalipselor.

Sunt unul dintre cei mai tineri viceprimari din România şi cu siguranţă sunt cel mai tânăr viceprimar din Bucureşti. Am crescut odată cu dezvoltarea tehnologică, am mers la Politehnică tocmai pentru că am simţit că în tehnologie stă viitorul meu, am lucrat cu tehnologia, am contribuit la dezvoltarea ei şi acum îmi doresc ca tehnologia să cucerească şi ultima redută: adminstrarea oraşului şi a sectorului în care trăim.

acum 2 luni · comentarii (0)

Acum 10 ani, pe 23 aprilie, trei tineri au lansat online site-ul de video sharing Youtube schimbând pentru totdeauna modul în care consumăm video media pe Internet. În aceşti ani, odată cu achiziţia lui de către Google pentru 1,6 miliarde dolari, Youtube a devenit cel mai cunoscut serviciu de video online. Dar va rămâne aşa în continuare?

acum 2 luni · comentarii (1)

Nu am testat niciodată un HTC One şi mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanţă. Întâmplarea a făcut să mă ţin departe de One M7 şi de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci când văd un M9. Şi cu privirea asta proaspăt am putut să-mi fac o părere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori să-l cumperi niciodată.

acum 3 luni · comentarii (8)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 3 luni · comentarii (0)

Sunt foarte multe de scris despre cum a ajuns LinkedIn să se transforme dintr-o reţea de doar 12.500 de membri, la început, în gigantul de astăzi, iar o parte dintre acestea sunt adevărate lecţii despre cum să creşti în mediul online, cum să creezi viralitate şi cum să îţi menţii utilizatorii activi.

acum 5 luni · comentarii (0)

În dimineaţa zilei de 14 ianuarie, s-a înregistrat o piedere de amoniac la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Astronauţii aflaţi la bord se află în pericol. Dupa ca şi-au pus măştile pentru a respira s-au refugiat cu toţii în zona rusească de la bordul ISS şi încearcă să rezolve această situaţie de pericol.

acum 6 luni · comentarii (7)
Postari Recente