Răzvan Băltăreţu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Samsung Galaxy Tab S – Imaginea este cheia succesului [REVIEW]

Galaxy Tab S este mai mult sau mai puţin un produs de imagine. Atât din punct de vedere vizual, şi aici vorbesc despre ecranul acestei tablete, cât şi de imagine a companiei. Trebuie să arate că pot mai mult, trebuie să ridice ştacheta atât de mult, încât orice utilizator să îşi dorească acest produs, însă dacă nu şi-l permite, să se mulţumească cu unul al aceluiaşi brand.

Când eşti copil te împrieteneşti cam cu toată lumea. Necondiţionat. Şi fără prea mult simţ critic. La grădiniţă aveam un prieten. Florin. Florin cel Rău. Eu eram – fără poreclă – al doilea cel mai rău din grădiniţă. Lucru care mă râcâie oarecum în momentul de faţă. Eram la nemţi şi ne băteam cu românii. Cu piese mari de lego.

acum 9 zile · comentarii (3)

Deşi exista la nivelul Europei Centrale si de Est diverse opţiuni de programe de accelerare, nu este uşor ca  un antreprenor în tehnologie să fie acceptat . Dacă este însă determinat şi are o idee cu potenţial exploziv, are mari şanse de suces. Iar dacă idea se referă la un produs web/mobile, atunci StartupHighway este un program de accelerare care ar trebui luat în considerare.

acum 8 zile · comentarii (0)

Pentru al doilea an consecutiv, asociaţia EuroCloud România organizează competiţia premiilor naţionale EuroCloud. Scopul acestei competiţii este de a evidenţia business case-urile inovatoare, performanţele industriei româneşti de cloud şi de a promova un climat competiţional în cadrul industriei româneşti de cloud computing. Data limită de înscriere: 31 Iulie 2014.

acum 10 zile · comentarii (0)

Portarul Germaniei, noua campioană a lumii, performează, fireşte, şi pe reţelele sociale. Manuel Neuer, desemnat cel mai bun goalkeeper la turneul final din Brazilia şi premiat după finală cu “Golden Glove”, a postat pe pagina se de Facebook o fotografie făcută marţi, după prânz, la revenirea echipei în Berlin.

acum 17 zile · comentarii (0)

Going, July 12 at 5:00pm. Aşa m-am lipit de evenimentul „Protest împotriva Legilor Supravegherii“, ziua care va rămâne copiilor, nepoţilor, ziua în care le-am apărat viaţa privată cu lacrimi, sânge, portavoce şi like-uri. Am dat şi eu going, nu te joci cu istoria, ci o trăieşti. Alături de mine alţii 900 de oameni au going. Ceilalţi 30.000 invited au spus ignore. Viaţă privată, zi „sărumâna“, că te-am apărat!

acum 20 zile · comentarii (0)

E 1971, deţinuţii şi gardienii încep să îşi ia în serios rolurile, deşi n-ar trebui. E 1984, iar minutele de ură învaţă oamenii cum să nu mai fie oameni. E 2014, iar despre Facebook s-a aflat că a alterat News Feed-ul pentru a vedea dacă oamenii îşi schimbă starea de spirit în concordanţă. Oamenii n-au dezamăgit.

luna trecuta · comentarii (3)

Ce faci dacă ţi-ai pierdut parola de la Facebook? Cum o poţi recupera. Lucrurile par simple, dacă nu te loveşti de erorile sistemului. Mie mi s-a întâmplat asta şi vă povestesc cum am ajuns la final să am în continuare un cont de Facebook activ.

luna trecuta · comentarii (1)

Într-o lume în care "gopro" a devenit substantiv comun, ca adidas şi dero, e bine de ştiut că nu toate camerele de acţiune poartă acelaşi nume. Tot mai multe firme producătoare de electronice au început să scoată acest gen de produs. De la Sony până la Toshiba, piaţa camerelor de acţiune s-a diversificat teribil în ultimii doi ani, astfel că celebrul GoPro are concurenţă serioasă.

luna trecuta · comentarii (0)

Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

acum 3 luni · comentarii (0)

După ani de zile în care am fost client fidel al PC Garage, am avut neplăcuta surpriză de a afla că această companie nu respectă dreptul clienţilor de a returna produsele cumpărate, atunci când acestea funcţionează într-un mod nesatisfăcător. Iată ce vi se poate întâmpla în interacţiunea cu PC Garage şi ce puteţi face pentru a vă apăra drepturile când vă aflaţi într-o situaţie similară.

acum 4 luni · comentarii (85)