ARCA Space Corporation: Prăbuşirea modulului Schiaparelli pe planeta Marte nu a avut loc din cauza românilor

ARCA Space Corporation: Prăbuşirea modulului Schiaparelli pe planeta Marte nu a avut loc din cauza românilor

Compania ARCA Space Corporation, cunoscută pentru proiecte precum primul avion hipersonic românesc şi placa zburătoare ArcaBoard, susţine că prăbuşirea modulului Schiaparelli pe planeta Marte, pe 19 octombrie, nu a avut loc „din cauza românilor“, după ce Agenţia Spaţială Italiană (ASI) l-a acuzat pe românul Dumitru Popescu, fondatorul ARCA Space Corporation, ca fiind responsabil de acest accident.

Am citit pe undeva că, mai demult prin istorie, era pe vremea taxelor pe ferestre şi a fumăritului de la noi, în Anglia, fiind mare nevoie de fonduri pe la „budget” sau cum i-o mai fi spus pe atunci, cineva, un filantrop desigur, a avut ideea de a se pune o taxă şi pe cîini. Că erau destui pe Insulă şi oricum Nelson trebuia să-şi repare flota, tocmai trecuse Războiul celei de-a treia Coaliţii şi se anunţa Bătălia de la Trafalgar.

acum 7 luni · comentarii (0)

Analiza săptămânală (28 aprilie - 6 mai) a apariţiilor în Social Media ale candidaţilor înscrişi în cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. A fost analizat numărul de menţiuni al fiecăruia dintre următorii candidaţi: Gabriela Firea, Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu, Robert Turcescu şi Daniel Barbu.

acum 7 luni · comentarii (3)

Conform ultimelor studii, alocăm Facebook peste jumătate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stăm şi pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare că peisajul fiecărei zile politice se desfăşoară în Social Media: organizăm proteste împotriva unor decizii politice, condamnăm declaraţii sau distribuim conţinut relevant.

acum 7 luni · comentarii (12)

Editorul Adevărul dl. Răzvan Băltăreţu (RB) mi-a adresat câteva întrebări ca documentare pentru un articol. Redau mai jos răspunsurile mele (VB) în care fac referiri la trecutul, prezentul şi viitorul industriei IT din România. Precizez că m-am rezumat să răspund la întrebări, tematica fiind mult mai vastă şi fiind posibile multe precizări

acum 10 luni · comentarii (1)

Forumul de la Davos a avut ca temă în acest an impactul celei a patra revoluţiei industriale asupra societăţii şi mai ales provocările pe care le produce. Fără a pune la îndoială la îndoială beneficiile acesteia mulţi participanţi şi au manifestat îngrijorarea faţă de consecinţele sociale ale acestei revoluţii, mai ales sub aspectul exacerbării inegalităţilor şi a locurilor de muncă. Noile tehnologii sunt oare binele sau răul societăţii de mâine?

acum 10 luni · comentarii (25)
Postari Recente